Allt tittarna vill veta om bönderna i Bonde söker fru 2024

Allt tittarna vill veta om bönderna i Bonde söker fru 2024

  • TV4 Play
Moa Andersson
25 september 2024 kl. 17:00

Möt årets förväntansfulla bönder

Det är äntligen premiär för "Bonde söker fru" igen. 2024 års upplaga är nu i full rullning och här ger vi dig en chans att lära känna årets bönder som längtar efter kärlek lite bättre.

Med sina tidigare 18 säsonger är Bonde söker fru en riktig långkörare och nu har programmet äntligen premiär igen, med ännu en säsong! Det har nu blivit dags för TV4 att slå upp dörrarna till den 19:e säsongen, där fem nya bönder letar efter den stora kärleken. En lyckligt lottad skara brevskrivare får flytta in hos sina favoritbönder och prova på livet som lantbrukare.

Den stora frågan är om kärlek kommer uppstå på bondgårdarna? Nu ska vi, efter en lång väntan, äntligen få se om det har slagit gnistor mot bönderna och deras brevskrivare.

LÄS OCKSÅ: Alla premiärer på TV4 och TV4 Play i september 2024

Här är bönderna i Bonde söker fru 2024 – allt vi vet om dem

Isak i Bonde söker fru 2024
Isak Johansson. Foto: TV4

Isak Johansson – mjölkbonden från Öland

Mjölkbonden Isak Johansson, 30, från Öland är en av årets bönder. Det var inte en självklarhet att han skulle bli lantbrukare från början men med tiden kändes det helt rätt. Han beskrivs som en händig och äventyrlig person – och nu söker han kärleken på TV4!

Kärlek och relationer har väl inte varit min starkaste sida, min självkänsla är ju lite svajande många gånger. Det kanske kommer från att tjejerna inte kollade åt ens håll, utan mer ville ha den där coola killen, berättar Isak i säsongspremiären.

När Isak fick ta emot alla brev blev han väldigt överväldigad. Det gjorde honom väldigt varm inombords att tänka att det finns en chans att kommer att få visa vem han verkligen är.

– Jag vet inte riktigt vad den stora kärleken skulle göra med mig, men det är spännande, det skulle jag gärna uppleva. 

Om du vill följa Isak på Instagram hittar du honom här: @johanssonisak 

Göran i Bonde söker fru 2024
Göran Lindström. Foto: TV4

Göran Lindström – westernryttaren med många titlar

Den 69-åriga westernryttaren Göran Lindström från Nykvarn är välmeriterad som femfaldig svensk mästare, vilket gör att han tillhör sportens främsta elit. Att han kan prestera på hästryggen råder det ingen tvekan om, men nu handlar det om dejting och kärlek.

Göran berättar att han i hela sitt liv har presterat. Han har varit framgångsrik på skidor, i restauranglivet i Stockholm och i hästlivet. Allt det här har endast handlat om att Göran försöker vara "bra" hela tiden, istället för att visa vem han egentligen är, vilket kan ha stått i vägen för honom i kärlekslivet.

– Jag känner mig ganska ringrostig för att det var längesedan jag gjorde det här, det var det. När jag träffar nya människor så kommer alltid den här känslan "Duger jag? Är jag tillräckligt bra? Ser jag tillräckligt bra ut?", säger han.

Göran förklarar att han bara är en helt vanlig människa som har samma känslor som alla andra. För när det kommer till relationer så är han väldigt osäker – då kommer den "lilla Göran" fram. Men nu är han redo att ändra på det!

Om du vill följa Göran på Instagram hittar du honom här: @goran.ql

Anders i Bonde söker fru 2024
Anders Mood. Foto: TV4

Anders Mood – småbarnsföräldern på kärleksjakt

Anders Mood är den 34-åriga mjölkbonden som bor med sin treåriga son i Näsviken. Han driver ett litet familjejordbruk tillsammans med sina föräldrar, men han menar att det är väldigt "vindstilla" på gården – det behövs att stället livas upp och blomstrar igen. Anders påstår att en gård som hans inte får stänga igen historieboken, den måste leva vidare.

– Nu är det dags. Vad har jag gett mig in på? Längtan inom mig efter kärlek, det är ju som något som finns i mig varje dag för det är det som skänker meningen med allt. Vår gård har funnits i familjens ägor i flera generationer och jag tycker det är världens bästa plats att hålla till på. Jag vill inget hellre än att hitta min livspartner och göra den här resan i lag med henne, det är min högsta önskan, förklarar Anders.

Om du vill följa Anders på Instagram hittar du honom här: @mooden89

LÄS OCKSÅ: Ny Beck-film, Robinson och andra höjdpunkter på TV4 Play hösten 2024

Alma i Bonde söker fru 2024: Allt om bönderna i Bonde söker fru 2024 – bakgrund, intressen, Instagram
Alma Håkansson. Foto: TV4

Alma Håkansson – årets yngsta bonde

Årets yngsta bonde är Alma Håkansson, 24, som bor utanför Mellerud där hon driver familjens mjölkgård tillsammans med sin pappa. Det har alltid varit en självklarhet för henne att bli bonde och nu söker hon en livskamrat i Bonde söker fru.

Alma förklarar att hon har ett ganska hårt skal, vilket är som en försvarsmekanism för hon är rädd för att bli sårad. Däremot påpekar hon att hon troligtvis har lätt för att visa känslor för rätt person. 

– Jag är singel för att jag har velat vara det, just för att veta att jag klarar av att göra saker själv. Det är en trygghet att känna så. Jag har nog blivit ganska uppslukad av mina tidigare relationer och då med tiden plockat bort delar av mig själv, för att göra dem nöjda. Det är såklart att jag vill älskad för hela mig, även när jag har en skitdag, berättar Alma. 

Om du vill följa Alma på Instagram hittar du henne här: @bondtosen_

Kristian Johansson. Foto: TV4

Kristian Johansson – bonden med lantbruk i sitt DNA

Den 29-åriga köttbonden Kristian Johansson bor på en stor gård utanför Sala. Lantbruk har alltid varit en del av hans DNA och redan som sexåring visste han att han skulle bli bonde. Gården drivs i dag av Kristian och hans föräldrar, men mycket fokus i livet har legat på just gården och att bygga upp familjeföretaget, men nu är siktet inställt på att hitta den stora kärleken.

– Det är svårt att beskriva vad jag letar efter. Men någon som gillar att hitta på saker på studs, spontana saker. Jag är ute mycket och det underlättar om det är någon som också tycker om det. Jag letar inte efter en exakt kopia men efter en som har förståelse, och det går åt båda håll, har Kristian tidigare berättat för Tidningen Nötkött.

Det ska bli riktigt spännande att följa böndernas resa efter kärlek i höst. "Bonde söker fru" har premiär i dag, den 25 september, på TV4 och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Höstens Robinson-säsong börjar med en stor twist – här är alla deltagare

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL