Tjejtjusaren gjorde succé i ”Robinson” – nu söker han kärlek i naken-TV

Tjejtjusaren gjorde succé i ”Robinson” – nu söker han kärlek i naken-TV

Moa Andersson
20 augusti 2024 kl. 11:00

Från Robinson till Naked Attraction – 57-årige Fabian söker kärleken

Fabian Turkalj gjorde succé i "Robinson" 2023. Han beskrev sig själv som en riktig snygging och att han får många kvinnor hemma i Sverige. Nu medverkar han i dejtingprogrammet "Naked Attraction".

Förra veckan hade Naked Attraction premiär på Max och Kanal 5, ännu en gång med Sofia Wistam i programledarrollen. De flesta har troligtvis koll på vilket slags program Naked Attraction är – i varje avsnitt möter vi en deltagare som får se lite i taget av flera nakna potentiella dejter, och som sluttändan väljer en av dem att gå på dejt med.

I dagens avsnitt dyker ett välbekant ansikte upp, nämligen Fabian Turkalj, 57, som medverkade i Robinson 2023. I programmet beskrev han sig själv som "öns snygging" och som tjejtjusare hemma i Sverige. Med ett starkt självförtroende stack han ut i mängden i Robinson, men det räckte inte hela vägen fram för att kamma hem vinsten på Filippinerna.

Kanske har den självutnämnda tjejtjusaren mer lycka i ett program som Naked Attraction?

Fabian Turkalj i Robinson 2023
Fabian Turkalj medverkade i "Robinson" 2023. Foto: TV4

Fabian Turkalj: "Hon ska vara enkel"

För de som inte har koll på Fabian Turkalj så är han bosatt i Göteborg och till vardags arbetar han som hamnarbetare. I Naked Attraction beskriver han att han älskar träning och går mycket till gymmet, men han är gärna ute i naturen och springer omkring. 

– Jag kallas Tarzan ibland när jag är där ute, menar Fabian.

Ett annat stort intresse är att städa, det gör Fabian minst två gånger om dagen. Det kan helt enkelt sägas vara en dealbreaker för honom om hans framtida partner inte tycker om att städa.

Men vad söker han mer efter i en partner? Fabian menar att han letar efter en kvinna som är enkel; gillar mat, promenader och som inte vill springa på takterrasser och spa varje helg. 

– Framförallt ska hon vara renlig. Det är väldigt viktigt, säger han.

Tjejtjusaren Fabian letar efter en kurvig kvinna

Fabian har också preferenser när det kommer till hur drömkvinnan ska se ut:

– Jag går igång på att det är lite kurvigt. Den här Zorn-kvinnan som ser ut som en vanlig kvinna. Det behöver inte vara supertränat. De som inte vet det så var Zorn en konstnär som avgudade kvinnan. Speciellt kvinnor som är lite kurviga och har köttet på rätt ställe helt enkelt.

Fabian beskriver sitt dejtingliv som väldigt begränsat och att han har varit singel i tio år. Han är dessutom mer kräsen nu än vad han var förr och det är anledningen till varför han är singel. Drömpartnern? En kvinna som är lite som Fabian själv: hon ska nämligen inte bli chockad när Fabian tar fram dammsugaren, vilket som sagtg är två gånger per dag.

– Vissa män meckar med bilen, jag dammsuger. Så är det bara.

Om Fabian hittar sin kurviga drömpartner i "Naked Attraction" återstår helt enkelt att se. Om du är sugen på att se hur det går för honom kan du kika på Max och Kanal 5. För senaste nytt om reality och tv-underhållning, besök Realitytopp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL