TIPS: Här är filmerna som streamas mest i världen just nu

TIPS: Här är filmerna som streamas mest i världen just nu

Sofie Landgren
13 september 2024 kl. 10:00

En salig blandning av genrer – de populäraste titlarna

Är du nyfiken på vilka filmer som toppar streaming-listorna världen över? Då har du kommit helt rätt! Här är de titlar som är mest populära just nu.

Filmtopp har synat streamingmarknaden för att ta reda på vilka filmer som lockar flest tittare världen över just nu. Nedan har vi sammanställt listettorna hos några av världens största streamingtjänster: Netflix, Max, Disney+, Prime Video och Apple TV+.

Mest streamade filmerna just nu
Foto: Max / Apple TV+ / Prime Video / Netflix.

Titlarna som toppar streaming-listorna världen över

"Rebel Ridge" (2024)

Finns att streama på Netflix
Genre: Krim, Action, Thriller

En före detta marinsoldat tvingas ta itu med korruptionen i en småstad när polisen beslagtar pengarna han behöver för att betala sin kusins borgen.

LÄS OCKSÅ: Nya polisthrillern är Netflix bästa film på länge – tittarna älskar den

"The Watchers" (2024)

Finns att streama på Max
Genre: Skräck, Fantasy, Mystik, Thriller

Mina är en 28-årig konstnär som blir strandsatt i en vidsträckt, orörd skog i västra Irland. När hon hittar skydd, blir hon omedvetet instängd tillsammans med tre främlingar som övervakas och jagas av mystiska varelser varje natt.

LÄS OCKSÅ: Svenskarna älskar skräckfilmen som kritikerna hatar – etta på topplistan

"Insidan ut" (2015)

Finns att streama på Disney+
Genre: Animerat, Familj, Äventyr, Drama, Komedi

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.

I kölvattnet av succén för Insidan ut 2 (2024), vars streamingpremiär börjar komma närmare, har föregångaren Insidan ut (2015) nu fått ett rejält uppsving.

"Napoleon" (2023)

Finns att streama på Apple TV+
Genre: Historisk, Krig, Romantik, Drama

Vi får följa den franske kejsaren Napoleon Bonapartes snabba, hänsynslösa klättring till makten genom hans komplicerade förhållande till sin stora kärlek, Josephine.

"Jackpot!" (2024)

Finns att streama på Prime Video
Genre: Komedi, Science Fiction

I en nära framtid har ett populärt lotteri införts där haken är att vem som än dödar vinnaren innan solen går ner får rätt till miljardpotten. När Katie Kim råkar vinna lotteriet är hon illa tvungen att göra gemensam sak med livvakten Noel Cassidy som måste hålla henne vid liv tills solen går ner för att få en andel av priset.

OBS! Listan är baserad på information från den 11 september.

Följ Filmtopp på Facebook för att ta del av fler intressanta listor och artiklar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL