Ilska och tårar i The Challenge: ”En 80 kilos galen flata”

Ilska och tårar i The Challenge: ”En 80 kilos galen flata”

Moa Andersson
22 augusti 2024 kl. 20:00

Paktandet fortsätter i "The Challenge"

I kvällens avsnitt av "The Challenge" är det tävlingsparet Isabella Resmark och Fabian Thingwall som ska göra upp i duellen mot ett annat par. Men vägen dit är inte helt spikrak och inkluderar både ilska och tårar.

Det är torsdag och återigen dags för The ChallengeTV4 och TV4 Play – programmet som kombinerar utmanande tävlingar med reality. Att deltagarna paktar är ett faktum och dagens avsnitt bjuder på både ilska och tårar, men även hybris och argumentation. Deltagarna får också klarhet i vilka de faktiskt kan lita på. Dessutom fortsätter de hårda tongångarna i programmet.

Joanna Swica i The Challenge
Joanna Swica. Foto: TV4

Joanna Swica om Isabella Resmark: "En galen flata"

I kväll är det tävlingsparet Isabella Resmark och Fabian Thingwall som har blivit valda att delta i duellen. Gruppen ska rösta på vilket par de ska möta i duellen och det är här paktandet kommer in i bilden.

Isabella och Joanna Swica har hittills inte klickat, utan istället haft väldigt svårt för varandra, därför är Joanna "hundra procent rädd" att hon och hennes partner Anthony Yigit kommer bli valda. Joanna menar också att hon inte alls klickar med sin partner. 

– Hamnar vi i duell, kommer inte vi att vinna. Han vinner definitivt inte mot Fabian men jag vinner inte mot Bella. Folk kommer rösta på oss till duell och vem är pepp på det? Jo, Bella, säger Joanna och fortsätter:

– Det är en 80 kilos galen flata. Jag kommer inte att mangla henne. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

LÄS OCKSÅ: Tove Dalsryd hyllar The Challenge: "Lyckas kombinera alla bra komponenter"

Helené Fransson i The Challenge
Izabella Andersson och Helené Fransson. Foto: TV4
Izabella Andersson i The Challenge
Izabella Andersson blir upprörd i dagens avsnitt av "The Challenge". Foto: TV4

Tårarna: "Du och jag är ju hemma" 

Men det är inte bara Joanna som är orolig inför kvällen. Killarna verkar endast pakta med varandra och lämna tjejerna helt utanför planerna, något som gör att Helené Fransson tar saken i egna händer. När hon får informationen från sin tävlingspartner Jens Thomas Rönnqvist att gruppen tänker välja hennes vän på hemmaplan, Izabella Andersson, blir det tårar. 

– Bella är en trygghet för mig. Jag blir skitledsen, alltså verkligen genuint ledsen, berättar Helené.

När Izabella märker att det är något som inte stämmer med Helené frågar hon vad det är som är fel.

– Jag kommer inte att få Jens att ändra sig. Det är så mycket mer än det här. Du och jag är ju hemma, säger Helené med tårar rinnandes ner för kinderna. 

Ilska rivs upp och Izabella kan inte förstå varför de vill välja henne, som hon påstår är det minsta hotet i tävlingen. 

– Varför få ut mig som inte är ett hot? Jag förstår inte hur de tänker. Folk här borde börja tänka lite smartare. Ta ut de största hoten kanske? frågar sig Izabella.

Vilka som gör upp i duellen och vilka som slutligen får lämna i dagens avsnitt ser du på TV4 och TV4 Play. "The Challenge" ser du på måndagar och torsdagar. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL