TÄVLING: 25 biljetter till galapremiären för svenska skräckisen “GUDSTJÄNST“

TÄVLING: 25 biljetter till galapremiären för svenska skräckisen “GUDSTJÄNST“

Filmtopp
22 juli 2024 kl. 16:00

25 vinnare får uppleva filmen tillsammans med stjärnorna

Den 2 augusti går stjärnspäckade skräckfilmen "Gudstjänst" upp på bio, men redan den 31 juli kan du se den tillsammans med en kompis på bio. Då är det nämligen galapremiär i Stockholm och filmens stjärnor är på plats.

Linus Wahlgren i Gudstjänst
Foto: Lucky Dogs

I samarbete med Lucky Dogs har Filmtopp den stora glädjen att erbjuda en oförglömlig upplevelse för skräckälskaren – den 31 juli är det galapremiär för hajpade Gudstjänst och nu har du chansen att säkra biljetter åt dig och en vän.

Visningen är på biograf Victoria i Stockholm och i publiken kommer filmens regissör och skådespelare vara på plats.

Gudstjänst
Foto: Lucky Dogs

Detta handlar Gudstjänst om

I GUDSTJÄNST får vi följa Theodor (Linus Wahlgren), en präst i en liten by, som blir vida omtalad efter att hans fru mirakulöst överlever en dödlig sjukdom tack vare hans böner. När miraklet ifrågasätts måste han bevisa för byn att det var guds kraft som räddade henne. Men det kräver att han gräver djupare i det ockulta tillsammans med sin barndomsmentor, den numera pensionerade prästen Jonas. Theodor visar sig vara beredd att göra allt som krävs för att få sin församling att växa…

Gudstjänst
Foto: Lucky Dogs

Skådespelarna i filmen

I rollerna syns bland andra Linus Wahlgren (Andra sidan), Vilhelm Blomgren (Midsommar), Charlie Gustafsson (Vår tid är nu), Lisa Henni (Snabba Cash), Thomas Hanzon (Solsidan), Isabelle Grill (Midsommar) och Kristofer Kamiyasu (Hitman's Wife's Bodyguard).

Filmen är regisserad av Ludvig Gür, vars skräckfilm The Outsider vann pris för bästa skräck på Short to the Point International Film Festival. Även Gudstjänst har på förhand hyllats och har i skrivande stund 7,1 av 10IMDb.

Så gör du för att tävla

Filmtopp har säkrat plats i salongen för 25 tävlande, som alla får ta med sig varsin gäst. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna nedanför.

När: Onsdag 31 juli kl 17.45 (Filmstart kl 18)
Var: Biografen Victoria, Götgatan 67

Lycka till!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL