SVT Plays bästa film just nu är ”ett mästerverk” enligt tittarna

SVT Plays bästa film just nu är ”ett mästerverk” enligt tittarna

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 19 september 2024 kl. 09:23 | Publicerad 18 september 2024 kl. 22:00

Extrem stjärnglans i Guy Ritchies underhållande film

En av de senaste årens mest underhållande actionkomedier finns att streama på SVT Play. Se Guy Ritchie-rullen som fick en uppföljare på Netflix tidigare i år.

Tidigare i år släpptes Guy Ritchie-serien The Gentlemen Netflix och den blev omedelbart en succé hos streamingjätten, som gett en andra säsong grönt ljus. Serien framgångar var allt annat än överraskande med tanke på att den föddes ur Ritchies omåttligt populära film med samma namn från 2019.

Filmen The Gentlemen är utan tvekan en av de bästa som finns tillgängliga att streama på SVT Play just nu. Kriminalkomedin kom till gratistjänsten i början av september och finns tillgängliga att streama till och med den 6 oktober.

LÄS OCKSÅ: Gangsterserien kallas den ”bästa sedan Sopranos” – nu kommer fortsättningen

SVT Plays bästa film just nu är ”ett mästerverk” enligt tittarna
Foto: Scanbox Entertainment.

En underhållande film med sällan skådad stjärnglans – på SVT Play

"The Gentlemen" (2019) är en fartfylld kriminalkomedi med mycket action och humor i sann Guy Ritchie-anda. Handlingen följer en amerikansk affärsman i London som planerar att sälja sitt cannabisimperium för att sedan dra sig tillbaka. Hans planer blir starten på en kamp på liv och död över den lukrativa verksamheten. Intressenterna är många, viljorna starka, insatserna höga och sveken närvarande runt varje hörn.

Utöver intressanta karaktärer i en smart och underhållande berättelse, lyfter The Gentlemen ytterligare med hjälp av sin extrema stjärnglans. Här har Guy Ritchie lyckats samla flera av världens främsta skådespelare. I toppen av rollistan hittar vi namn som Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam och Henry Golding.

LÄS OCKSÅ: ”Gripande” brittisk serie baserad på bästsäljare nu på SVT

Flera tittare kallar The Gentlemen-filmen för ”ett mästerverk”

Sedan premiären 2019 har The Gentlemen gradvis byggt upp sig en allt större trogen skara fans, vilket gjort att den numera kan klassas som en av flera Guy Ritchie-filmer som fått någon form av kultstämpel. Många av fansen håller till och med filmen som Ritchies allra bästa och bland tittarnas kommentarer på Rotten Tomatoes är ordet "mästerverk" en återkommande beskrivning.

Urval av användarkommenterar från Rotten Tomatoes:

– Ännu ett av Guy Ritchies mästerverk som inte gör någon besviken.

– Ett Guy Ritchie-mästerverk, sättet som storyn utvecklade sig var fantastiskt.

– Vilket mästerverk, jag älskar att se Matthews [McConaughey] arbete och Charlie Hunnam gjorde också ett grymt jobb här.

– Guy Ritchie gjorde ett modern kriminalmästerverk... wow.

– Det var ett nöje att jag fick uppleva detta mästerverk.

Passa på att se Guy Ritchies underhållande film "The Gentlemen" gratis på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Sista chansen: ”Smart och sexig” erotisk thriller på väg bort från Netflix

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL