Spännande Sci-Fi-thriller om mystisk pandemi finns just nu på SVT Play

Spännande Sci-Fi-thriller om mystisk pandemi finns just nu på SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 08:31 | Publicerad 17 oktober 2024 kl. 08:30

Passa på att se "Light of My Life" innan den försvinner

Just nu kan du streama en spännande Sci-Fi-thriller som beskrivs som "en tankeväckande film med ett kraftfullt budskap" på SVT Play. Men, det gäller att vara snabb, för den 27 oktober försvinner filmen från streamingtjänsten.

Missa inte "Light of My Life" som just nu finns att se på SVT Play

Fram till och med den 27 oktober kan du streama den spännande filmen Light of My LifeSVT Play. En science fiction-thriller om en mystisk pandemi som utplånat de allra flesta av jordens kvinnor. En av få som överlevt är flickan Rag, vars pappa har förklätt henne till pojke som skydd från härjande banditer. Frågan är bara hur länge de två ska lyckas hålla Rags verkliga identitet hemlig.

Regi: Casey Affleck

I rollerna: Casey Affleck, Anna Pniowsky, Tom Bower, Elisabeth Moss, Hrothgar Mathews, Timothy Webber m.fl.

Light of My Life (2019)
Foto: Noble Entertainment.

En film som uppskattas av tittarna

På IMDb har filmen fått 6,6/10 i betyg och på Rotten Tomatoes har filmen fått 81% i positiva omdömen och en hel drös med positiva kommentarer. Så här skriver några recensenter:

– Filmens budskap är kraftfullt, dess tillvägagångssätt är tankeväckande och dess berättande är rått och orubbligt, skriver Keith & The Movies.

Light of My Life visar upp en otrolig finkänslighet och en stor potential för Casey Affleck bakom kameran, menar EscribiendoCine.

– I det stora hela är det här en mycket välarbetad film med vacker filmografi såväl som gripande och genomtänkt dialog, tycker Bangkok Post.

– Det är värt att reflektera över vår värld utifrån det perspektiv som Casey Affleck målar upp i filmen, skriver CineGarage.

Känner du dig sugen på att ta dig an denna film så kommer du direkt till filmen genom att klicka här: "Light of My Life"

LÄS ÄVEN: Sista chansen att se storstjärnornas nervkittlande thriller: ”Fängslande”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL