Sista chansen: Mads Mikkelsens bästa film lämnar SVT Play

Sista chansen: Mads Mikkelsens bästa film lämnar SVT Play

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 25 juli 2024 kl. 12:51 | Publicerad 23 juli 2024 kl. 19:30

Se det Oscarsnominerade dramat innan det är för sent

En av Mads Mikkelsens allra bästa filmer – enligt många den absolut bästa – finns att streama på SVT Play. Men snart försvinner den, så ta chansen att se den Oscarsnominerade dramafilmen innan den lämnar streamingtjänsten.

Mads Mikkelsen är utan tvekan en av Nordens allra främsta skådespelare. Den älskade dansken har gjort succé i såväl Skandinavien som på den internationella scenen med en rad uppmärksammade Hollywoodfilmer.

Bland de allra största titlarna hittar vi filmer i enorma franchises som Indiana JonesStar Wars, Fantastiska vidunder och James Bond, medan vi på den nordiska marknaden hittar hyllade produktioner som Oscarsvinnaren En runda till (2020) och hans senaste film, Bastarden (2023).

Just nu finns Mikkelsens kanske allra bästa film att streama på SVT Play, men den tackar för sig innan månaden är slut, så passa på att se den innan det är för sent.

Sista chansen: Mads Mikkelsens bästa film lämnar SVT Play
Foto: Nordisk Film.

Se Mads Mikkelsen i hans bästa film – lämnar snart SVT Play

Flera av Mads Mikkelsens filmer har riktigt högt betyg på IMDb. Tidigare nämnda Bastarden (7,7) och En runda till (7,7) är två av dem. Casino Royale (8,0), Efter bröllopet (7,7) och Rogue One: A Star Wars Story (7,8) är ytterligare några.

Samtliga av dem överträffas dock av ett danskt drama från 2012 som har imponerande 8,3 av 10 i betyg på IMDb. Filmen är Thomas Vinterbergs Oscarsnominerade Jakten, som just nu finns att streama på SVT Play.

Jakten följer Lucas (Mikkelsen) som är mitt uppe i processen av att bearbeta sin skilsmässa och han börjar se ljuset i slutet av tunneln med ett nytt jobb på en lokal förskola och en ny flickvän. Saker tar en vändning till det värre när en femåring flicka anklagar Lucas för ett övergrepp. Chocken i det lilla samhället förvandlas snabbt till ett hat mot Lucas.

"Jakten" finns att streama på SVT Play fram till och med söndagen den 28 juli.

LÄS OCKSÅ: Nya kriminalthrillern på SVT Play kallas för ”briljant” och ”fantastisk”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL