Sista chansen: En av 2020-talets mest älskade actionthrillers lämnar SVT Play

Sista chansen: En av 2020-talets mest älskade actionthrillers lämnar SVT Play

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 20 oktober 2024 kl. 12:28 | Publicerad 19 oktober 2024 kl. 11:03

Hett tips för alla actionfantaster

Nu har du inte lång tid kvar på dig om du ska hinna se "Wrath of Man" gratis. Den älskade actionthrillern med Jason Statham försvinner snart från SVT Play.

Han började som en av de mest spännande regissörerna i modern tid och briljerade med sina två första succéer Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Snatch. Sedan dess har vi fått nöja oss med att Guy Ritchie antingen gör fullt godkända eller bra filmer. Hans actionthriller Wrath of Man från 2021 med hans vapendragare Jason Statham i spetsen anses vara en av den brittiske filmregissörens klart bättre filmer på senare tid. Vill du hinna se den utan kostnad så har du fortfarande chansen.

Sista chansen: En av 2020-talets mest älskade actionthrillers lämnar SVT Play
Foto: United Artists Releasing.

Actionthrillern "Wrath of Man" på väg bort från SVT Play

Denna hårdkokta film kretsar kring en mystisk säkerhetsvakt med det korta namnet "H", som arbetar för ett stort värdetransportföretag i Los Angeles där de förflyttar stora mängder pengar. Snart förstår vi att han inte arbetar för dem utan i själva verket mot dem. Hans agenda är däremot inte att tjäna stålar – han vill hämnas på de kollegor som är ansvariga för hans sons död.

Wrath of Man har fått flera hyllningar från recensenter, men till det stora hela är den ingen kritikerfavorit. Däremot verkar tittarna desto mer förtjusta i filmen. Förutom starka 7,1/10 i betyg på IMDb av hundratusentals röster har den 90% på Rotten Tomatoes, vilket innebär att en stor majoritet anser Wrath of Man vara antingen bra eller bättre. Filmtopps recensent gav filmen en trea i betyg och berömmer den framför allt för sin "fantastiska första halva". 

Du som vill se Wrath of Man gratis kan fortfarande göra det – filmen finns att se helgen ut på SVT Play innan den försvinner.

Sista chansen: En av 2020-talets mest älskade actionthrillers lämnar SVT Play
Foto: United Artists Releasing.

Etta på Viaplay

Skulle du missa tåget med att se Wrath of Man på SVT Play, så har du längre tid på dig att riva av den på Viaplay. Där är den i skrivande stund rankad etta över deras mest populära filmer just nu framför nya stortitlar som Hitman's Wife's Bodyguard och Anyone But You. Svenskarna älskar helt enkelt att få sig en smocka på kvällskvisten.

Här kan du se vilka fler streamingtjänster som har Wrath of Man i sitt bibliotek för den som kan tänka sig att antingen hyra eller köpa den. Om du gillar att se Statham puckla på skurkar kommer du inte att bli besviken.

Håll utkik på Filmtopp för att hålla dig uppdaterad med fler bra tips.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL