Se första klippet på ”Tunna blå linjen” säsong 3 – bästa säsongen hittills?

Se första klippet på ”Tunna blå linjen” säsong 3 – bästa säsongen hittills?

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 15 augusti 2024 kl. 08:45 | Publicerad 13 augusti 2024 kl. 11:31

Den efterlängtade premiären närmar sig

Inför premiären av "Tunna blå linjen" säsong 3 delar SVT med sig av ett flera minuter långt klipp som innehåller flera scener ur kommande avsnitt.

En lång tid har gått sedan vi senast fick följa Malmös poliskår i deras hektiska jobbvardag och drabbade privatliv. Men snart är Tunna blå linjen säsong 3 äntligen här. För att maximera uppladdningen har SVT valt att gå ut med ett klipp som kittlar oss inför vad som komma skall. Detta har de inte gjort med en traditionell trailer, utan istället ett längre klipp som innehåller flera scener från den kommande säsongen. 

Se första klippet på ”Tunna blå linjen” säsong 3 – bästa säsongen hittills?
Foto: SVT.

Se första klippet på Tunna blå linjen säsong 3

Frågan är om inte det här kan bli den bästa säsongen hittills. Det verkar åtminstone vara den som sätter mest på spel för seriens främsta huvudroller Sara (Amanda Jansson) och Magnus (Oscar Töringe), som nu har ett barn att tänka på. I de scener som SVT delar med sig av får vi följa med dem till dagis där de motigt ska lämna ifrån sig ungen, och sen på jobbet där livet som småföräldrar börjar ta ut sin rätt. 

I den nya säsongen återser vi skådespelarna från den tidigare säsongen, men vi vet också sedan en tid tillbaka att komikern Charlotta Björck kommer ha en viktig roll som gruppens nya yttre befäl Josefin. 

Ta dig en första titt på "Tunna blå linjen" säsong 3 här: 

Den tredje säsongen av Tunna blå linjen har premiär på SVT den 27 september. Två veckor innan, den 13 september, släpper man de två föregående säsongerna på SVT Play. Det är nu bekräftat att Tunna blå linjen säsong 3 blir den sista

Vi på Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt inom film- serie och TV-världen. Följ oss på Facebook för diskussioner om de största händelserna. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL