Populär kriminalserie är tillbaka med nya avsnitt på SVT Play

Populär kriminalserie är tillbaka med nya avsnitt på SVT Play

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
14 oktober 2024 kl. 20:00

Nya avsnitt av SVT-favoriten

SVT är vassa på att hitta sevärda deckare från Storbritannien och nu släpper de nya avsnitt av en riktig favorit – "Dödligt kapitel" säsong 2 har nu haft premiär på SVT Play.

Förra veckan kunde vi tipsa om att den första säsongen av brittiska deckarfavoriten Dödligt kapitel var tillbaka på SVT Play och SVT. Nu kan vi glädja alla fans av serien med att seriens andra säsong nu haft premiär på streamingplattformen.

Dödligt kapitel säsong 2 är precis som den första säsongen baserad på författaren Anthony Horowitz älskade bok Moonflower Murders, och berättar två parallella mordhistorier – en som utspelar sig i verkligheten och en i fiktionen – som tätt flätas samman.

LÄS OCKSÅ: Modern ”hypnotiserande” western från 2016 är SVT Plays bästa film just nu

Populär kriminalserie är tillbaka med nya avsnitt på SVT Play
Foto: Sony Pictures Television / SVT.

Dödligt kapitel säsong 2 finns nu på SVT Play

I den andra säsongen av Dödligt kapitel är Susan Ryeland (Lesley Manville) numera en före detta förläggare, efter att ha lämnat branschen bakom sig. Nu har hon börjat driva ett hotell på Kreta, men när deckarförfattaren Alan Conway (Conleth Hill) släpper en bok som är baserat på ett flera år gammalt mord, blir fallet återigen aktuellt – och mordet skedde på en plats mycket lik den Susan nu befinner sig på.

En ung flicka försvinner spårlöst efter att ha läst Conways bok och blivit övertygad om att fel person gripits i det riktiga fallet. Det blir upp till Susan att lösa mysteriet med hjälp av detektiven i boken (Tim McMullan), så att hon kan hitta den försvunna flickan innan det är för sent.

Dödligt kapitel säsong 2 består av sex avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps på SVT Play varje måndag. Samma kväll visas även avsnitten på SVT1 med sändningsstart kl. 22.10.

Filmtopp håller dig uppdaterad på senaste nytt på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Psykologisk thriller baserad på Håkan Nessers bok kommer på bio i december

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL