Pernilla Wahlgren “blir årets julvärd” på SVT – därför får hon drömjobbet

Pernilla Wahlgren “blir årets julvärd” på SVT – därför får hon drömjobbet

  • SVT Play
Axel Diedrichs
18 oktober 2024 kl. 15:30

Pekas ut som störst favorit

Experterna är enade om att den stora TV-profilen Pernilla Wahlgren kommer göra rollen som julvärd på SVT 2024.

Trots att det är mer än ett par månader kvar till julafton har surret redan börjat om vem som ska leda oss genom SVT:s traditionsenliga sändning. I fjol fick vi se David Batra göra rollen som julvärd, och många tittare hyllade honom för en "fenomenal insats". Trots detta verkar det som att man nu byter ut honom mot någon annan. Ännu är inget officiellt, men många verkar övertygade om att det blir en av kändissveriges största stjärnor, Pernilla Wahlgren, som axlar den tunga rollen. 

Pernilla Wahlgren “blir årets julvärd” på SVT
Pernilla Wahlgren i "Allsång på Skansen". Foto: SVT.

Experternas dom: Pernilla Wahlgren blir årets julvärd 2024

Inför varje ny jul finns det alltid tänkbara kandidater gällande vem som ska få slå sig ned i fåtöljen, tända ljusen och guida Sverige genom årets största TV-sändning. I år spekuleras det om en rad stora profiler, från den älskade komikern Björn GustafssonCarina Berg och Fredrik Lindström till Sveriges största mångsysslare Pernilla Wahlgren.

Experterna som sätter ut oddsen är dock enade om att den sistnämnde av dem är mer självklar än de andra. De menar att det blir Pernilla Wahlgren som tilldelas uppgiften. Någon som håller med dem är julkonungen Arne Weises son Andreas, som nyligen sagt till Hänt att han tror det blir just Pernilla. Han menar att hon var självklar redan förra året när hon landade det stora Allsång på Skansen-giget på SVT och att det nu är dags.

Vem som faktiskt blir julvärd kommer vi att få veta i mitten av november när det brukar tillkännages. Vill du att det ska bli Pernilla Wahlgren eller kanske någon av de andra kandidaterna som nämns ovan? Tyck gärna till på vår Facebooksida!

Håll utkik på Filmtopp för fler nyheter.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL