Leif GW Perssons nya TV-program populärast på SVT Play

Leif GW Perssons nya TV-program populärast på SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
19 augusti 2024 kl. 19:00

Briljerar med kvinnliga kollegan

Samhällsprogrammet om kriminalitet är etta på SVT:s topplistan just nu – Leif GW Persson lockar tittare till SVT Play.

Veckan med Camilla och Leif
Foto: Janne Danielsson, Magnus Liam Karlsson / SVT.

"Veckan med Camilla och Leif GW" – SVT:s mest sedda TV-program just nu

SVT har ett gigantiskt utbud och ett enormt arkiv när det kommer till sevärda program, så att journalisten och programledaren Camilla Kvartofts och författaren och kriminologen Leif GW Perssons program Veckan med Camilla och Leif GW ligger etta på den interna topplistan är dels en otrolig komplimang till hela produktionen, men också ett kvitto på att det är ett program man inte vill missa. 

Det här är dock inte första gången detta radarpar dyker upp i ett TV-format ihop. Mellan 2010 och 2018 kunde tittarna nämligen se dem i det liknande, mycket uppskattade segmentet Veckans brott, och nu sex år senare har de gjort efterlängtad comeback tillsammans.

I detta samhällsprogram om kriminalitet tar Leif och Camilla sig an de hetaste frågorna och de bortglömda fallen, med vassa analyser, initierade samtal och exklusiva gäster under 8 veckor. I dagsläget finns det bara ett avsnitt ute på SVT Play, men onsdag den 21 augusti kommer säsongens andra avsnitt. Resterande avsnitt portioneras sedan ut varje onsdag till och med 2 oktober.

Missa inte SVT:s mest uppskattade program just nu, "Veckan med Camilla och Leif GW", varje måndag 21.00 i SVT 1 och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL