Heta känslor i ”Tunna blå linjen” säsong 3 – en emotionell säsong väntar

Heta känslor i ”Tunna blå linjen” säsong 3 – en emotionell säsong väntar

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
04 september 2024 kl. 12:00

Känslorna svallar över i sista säsongen av polisserien

Premiären av den tredje och sista säsongen av "Tunna blå linjen" närmar sig med stormsteg och det är en säsong som ser ut att kunna bli seriens emotionellt starkaste.

Nu är det inte långt kvar. Den 27 september är det efterlängtad premiär för den som är den tredje och sista säsongen av Tunna blå linjen – polisserien av Cilla Jackert som blivit en av 2020-talets mest älskade svenska satsningar.

När den nya säsongen har premiär har det passerat nästan två långa år sedan vi senast såg Malmöpoliserna i deras pressade yrkesliv och stressiga vardag, men baserat på de första glimtarna ut säsong tre ser det ut att ha varit värt väntan.

I augusti släppte SVT en första smygtitt på den nya säsongen och den följde de häromdagen upp med en officiell trailer, som du kan se nedan. Trailern bjuder på rejält med känslosvallande ögonblick och nagelbitande situationer, men inte utan en hel del värme.

Se trailern till ”Tunna blå linjen” säsong 3 här:

I den nya säsongen kommer vi få följa Magnus, Sara, Jesse och de andra i deras unika livssituation och som trailern avslöjar kommer ett stort fokus att ligga på narkotikarelaterad kriminalitet.

Väntar du otåligt på premiären av säsong tre kan vi glädja dig med att seriens två första säsonger återvänder till SVT Play hela två veckor innan premiären, den 13 september.

"Tunna blå linjen" säsong 3 har premiär på SVT och SVT Play den 27 september. Följ Filmtopp på Facebook för fler läsvärda artiklar.

LÄS OCKSÅ: Tråkigt besked inför Tunna blå linjen säsong 3 – här är ändringen vi hatar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL