Spana in trailern till nya Jönssonligan

Spana in trailern till nya Jönssonligan

Uppdaterad 03 augusti 2020 kl. 07:08 | Publicerad 02 augusti 2020 kl. 12:08

Trailer till kommande Jönssonligan har landat.

Det var i förra veckan som den allra första postern släpptes till den nya Jönssonligan-filmen, och nu har de släppt den allra första trailern som du kan se här nedan.

Jönssonligan
Foto: SF Studio - Se upp för Jönssonligan

Det är SF Studio som nu släppt den allra första trailern till Jönssonligan, en svensk komedi-film. Filmen kommer släppas till jul och blir en så kallad hyllning till de äldre Jönssonligan filmerna som släpptes under 1980-talet. 

Jönssonligan bär namnet Se upp för Jönssonligan och kommer att bli en helt ny version, något nytt för tittarna. I filmen får vi bland annat se Henrik Dorsin som gängets geniala ledare Charles-Ingvar Jönsson eller "Sickan" som han också kallas. Vanhedern kommer spelas av Anders Ankan Johanson och Dynamit-Harry spelas av David Sundin. Vi får heller inte glömma Hedda Stiernstedt som kommer att spela Doris. 

Efter en misslyckad kupp hamnar Charles-Invgar "Sickan" Jönsson i fängelse. När han släpps ut har kumpanerna i Jönssonligan blivit hederliga och Sickan får fortsätta på egen hand. Brottförmedlaren Anita ger honom ett simpelt inbrott som uppdrag, med det hela visar sig vara mycket större än Sickan trott. Nu behöver han sina gamla medbrottslingar för att genomföra den svåraste kuppen i ligans historia. 

Spana in senaste trailern här nedan:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL