SkyShowtime lanserar nytt abonnemang – med fler förmåner för kunderna

SkyShowtime lanserar nytt abonnemang – med fler förmåner för kunderna

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
08 oktober 2024 kl. 11:00

SkyShowtimes Premium-abonnemang kommer i slutet av oktober

SkyShowtime introducerar en ny abonnemangsform i slutet av månaden. Tjänstens "Premium"-abonnemang gör snart de tidigare två alternativen, "Standard med reklam" och "Standard", sällskap.

I dag meddelar streamingtjänsten SkyShowtime att de lanserar ett helt nytt abonnemang för sina användare. Från och med den 29 oktober kommer abonnemangsformen "Premium" att finnas tillgängligt för kunderna, och blir därmed tjänstens tredje alternativ efter de tidigare existerande abonnemangen "Standard med reklam" och "Standard" (tidigare Standard Plus).

LÄS OCKSÅ: Vad kostar streamingtjänsterna i Sverige?

SkyShowtimes Premium-abonnemang – för en förhöjd tittarupplevelse

Det nya "Premium"-alternativet lyfts fram av SkyShowtime som ett abonnemang som "går ett steg längre genom att förhöja tittarupplevelsen". Med abonnemanget kommer användare bland annat att kunna streama helt utan reklam och ta del av innehåll i 4K UHD-kvalitet.

En annan ny förmån med abonnemangsformen är att hela fem enheter kan vara aktiva samtidigt. Det är också möjligt att ladda ned upp till 100 titlar som kan ses offline (30 långfilmer kan laddas ned per abonnentkonto vid varje givet tillfälle).

– Redan sedan starten har SkyShowtime arbetat för att ge kunderna valmöjligheter och tillhandahålla fantastisk underhållning till ett attraktivt pris, säger SkyShowtimes vd Monty Sarhan. Vi håller det löftet, först med vårt abonnemang Standard med reklam och nu genom att införa vårt nya Premium-abonnemang som erbjuder all den härliga SkyShowtime-underhållning som de redan älskar, men med ytterligare funktioner, inklusive fler samtidiga streamingar, fler nedladdningar och ett växande utbud av innehåll i 4K UHD.

SkyShowtime lanserar nytt abonnemang – med fler förmåner för kunderna
Foto: SkyShowtime.

SkyShowtimes "Premium"-abonnemang kommer att lanseras på samtliga 20+ av streamingstjänstens marknader i slutet av oktober, vilket enligt bolaget gör dem till den första tjänsten att erbjuda tre olika abonnemangstyper till samtliga av sina kunder på dessa marknader.

– SkyShowtime var först med att erbjuda ett reklamunderstött abonnemang på dessa marknader och med vårt Premiumabonnemang fortsätter vi leda vägen fram. Vi är den första streamingtjänst som erbjuder alla tre abonnemangstyperna – Standard med reklam, Standard och Premium – på dessa marknader, säger Monty Sarhan.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på SkyShowtime i oktober 2024

Så mycket kostar SkyShowtimes abonnemang – Premium, Standard & Standard med reklam

"Premium"-abonnemanget lanserar som SkyShowtimes mest exklusiva och kommer därför också att vara deras dyraste alternativ. För kunder som vill nyttja de nya funktionerna som blir tillgängliga med "Premium" kommer priset att vara 149 kr/mån.

Kostnaden för SkyShowtimes abonnemang:

  • Premium: 149 kr/mån
  • Standard: 99 kr/mån
  • Standard med reklam: 59 kr/mån

Priserna gäller för den svenska marknaden.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt gällande SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL