Nya filmer och serier på SkyShowtime i september 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i september 2024

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
31 augusti 2024 kl. 18:00

Månadens höjdpunkter på SkyShowtime

Filmtopp listar de nya filmerna och serierna som kommer till streamingtjänsten SkyShowtime i september 2024.

Nya serier på SkyShowtime i september 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i september 2024
Foto: SkyShowtime.

Douglas Is Cancelled (säsong 1) – premiär 5 september

Det medelålders, allt gråhårigare nyhetsankaret Douglas Bellowes (Hugh Bonneville), är en respekterad, erfaren programledare för "Live At Six" och en berättare som älskar det liv han skapat med sin fru, Sheila (Alex Kingston). Bakom scenen behöver Douglas ständig bekräftelse från sin yngre kollega Madeline (Karen Gillian) som är både teknikkunnig och aktiv på sociala medier. Douglas anses vara folkkär och någon som tydligen inte kan göra fel, så han lever ett privilegierat liv, tills det att han en dag drar ett dåligt skämt på sin kusins bröllop. En annan gäst hör skämtet och hotar att publicera och avslöja honom på sociala medier.

Under hysterin och kaoset på nätet granskas Douglas påstådda kommentar, den förstoras upp enormt och alla har en åsikt. Douglas, som kämpar för att fly ifrån kontroverserna, befinner sig i en kaotisk och ohanterlig situation, men kan han räkna med stöd från sin agent och sina kollegor? Vad kommer Douglas att göra härnäst? Har han blivit ett offer för “cancel-kulturen”? Med två miljoner följare, vad är Madelines skäl att publicera för Douglas räkning? Vän eller fiende? Det är frågan.

Tulsa King (säsong 2)
Foto: SkyShowtime.

Tulsa King (säsong 2) – premiär 18 september

Sylvester Stallone är tillbaka i Tulsa King som följer New York-maffians Dwight ”The General” Manfredi (Stallone). Precis när han släppts från ett 25 år långt fängelsestraff blir han ivägskickad av maffiabossen för att börja ett nytt liv i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans maffiafamilj inte vill hans bästa, börjar Dwight sakta bygga upp en egen grupp av otippade personer som ska hjälpa honom att skapa ett nytt brottsimperium, nu på en plats som för honom lika gärna kunde vara en annan planet.

De återkommande stjärnorna från säsong ett, Annabella Sciorra och Tatiana Zappardino, har uppgraderats till ordinarie skådespelare i andra säsongen, tillsammans med den otroliga ensemblen som inkluderar Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza och Jay Will, med Garrett Hedlund och Dana Delany.

Mer om "Tulsa King" säsong 2.

Foto: SkyShowtime.

Frasier (säsong 2) – premiär 23 september

Den nya säsongen av Frasier fortsätter att följa Frasier Crane (Kelsey Grammer) i nästa kapitel av hans liv efter att han återvänder till Boston för att möta nya utmaningar, skapa nya relationer och med förhoppning att äntligen uppfylla några gamla drömmar.

Förutom Grammer, ser vi de kända skådespelarna Jack Cutmore-Scott som Frasiers son Freddy; Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamla college rumskamrat Alan; Toks Olagundoye som Olivia, Alans kollega och chef för universitets psykologiska institution; Jess Salgueiro som Eve, Freddys rumskamrat; och Anders Keith som David, Frasiers brorson. Peri Gilpin kommer också att återuppta den ikoniska rollen som ‘Roz Doyle’ som en återkommande gäststjärna.

Utöver de tre ovan listade serierna kan de yngre också vänta sig sju nya avsnitt av PAW Patrol säsong 10.

Nya filmer på SkyShowtime i september

The Inventor
Foto: MK2 Films.

The Inventor (2023) – premiär 15 september

The Inventor har skrivits och regisserats av Jim Capobianco, den Oscarsnominerade manusförfattaren som bland annat ligger bakom Pixars storfilm Ratatouille, och är en äventyrsfilm i stop motion-format om Leonardo da Vincis liv.

Handling: Den omåttligt nyfikna och envisa uppfinnaren Leonardo da Vinci lämnar Italien för att vara vid det franska hovet där han kan experimentera fritt och uppfinna flygande apparater, otroliga maskiner och studera människokroppen. Där får Leonardo sällskap av den djärva prinsessan Marguerite och avslöjar svaret på den yttersta frågan: ”Vad är meningen med alltihop?”

Foto: Universal Pictures.

The Holdovers (2023) – premiär 26 september

En av 2000-talets mest hyllade julfilmer (som passar utmärkt att se även utanför juletid) kommer till SkyShowtime i september. 

The Holdovers är den gripande historien om det osannolika bandet som skapas mellan en rebellisk student, en allmänt illa omtyckt lärare och skolans chefskock när de är de enda kvar på campus över julhelgen samtidigt som de hjälper varandra att förstå att de inte är bundna vid sitt förflutna. I den här hjärtevärmande filmen ser vi Golden Globe-vinnaren Paul Giamatti, Oscarsvinnaren Da’Vine Joy Randolph och nykomlingen Dominic Sessa.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL