Nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2024 – Yellowstone är tillbaka

Nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2024 – Yellowstone är tillbaka

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 10:08 | Publicerad 16 oktober 2024 kl. 09:15

Lasse Hallström-serie, Yellowstone och fler Taylor Sheridan-produktioner

November 2024 kan bli en av SkyShowtimes starkaste månader någonsin. Bland de nya filmerna och serierna som kommer till tjänsten hittar vi bl.a. återkomsten för "Yellowstone", Lasse Hallströms serie "The Darkness" och Taylor Sheridans nya "Landman".

Nya serier på SkyShowtime i november 2024

Lioness (säsong 2) – nya serier på SkyShowtime i november 2024
Foto: SkyShowtime.

Lioness (säsong 2) – premiär 1 november

Från Oscarsnominerade Taylor Sheridan kommer spionthrillern Lioness som har inspirerats av ett riktigt amerikanskt militärprogram och följer Joe (Zoe Saldaña) när hon försöker balansera sitt privatliv och sitt yrkesliv medan hon står i fronten av CIA:s kamp mot terrorism.

I den nya säsongen syns många stjärnor, inklusive seriens huvudrollsinnehavare och exekutiva producent Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez, Emmynominerade Michael Kelly, tillsammans med Oscarsvinnaren Morgan Freeman och Oscarsvinnaren och exekutiva producenten Nicole Kidman.

Snart kommer ”The Darkness” – Lasse Hallströms nya kriminalthriller
Foto: SkyShowtime.

The Darkness (säsong 1) – premiär 1 november

The Darkness baserar sig på den bästsäljande kriminalthrillerserien skriven av Ragnar Jónasson, och följer kriminalinspektör Hulda Hermannsdóttir (Lena Olin) när hon utreder ett chockerande mordfall samtidigt som hon försöker komma över personliga trauman. Hulda, som står inför tidig pension, tvingas plötsligt acceptera och ta sig an en ny partner. Trots det är hon fast besluten att hitta mördaren, även om det innebär att riskera sitt eget liv.

Serien har filmats i Reykjavík, Island och regisseras av svenske Lasse Hallström. Bland skådespelarna ser vi Oscarsnominerade Lena Olin (Chocolat, The Artist’s Wife, Hilma) Jack Bannon (Pennyworth), Douglas Henshall (Shetland, Who is Erin Carter?), Björn Hlynur Haraldsson (A Gentleman in Moscow), Thorsteinn Bachmann (Katla), Þorvaldur Davíð Kristjánsson (The Minister), Tora Hallström (Hilma) m.fl.

Mer om: The Darkness

Nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2024 – Yellowstone är tillbaka
Foto: SkyShowtime.

Yellowstone (säsong 5B) – premiär 14 november

Den globala storserien Yellowstone, som skapats av Taylor Sheridan tillsammans med John Linson, berättar historien om familjen Dutton som kontrollerar den största sammanhängande boskapsranchen i USA. Trots skiftande allianser, olösta mord, öppna sår och hårt tillskansad respekt, är ranchen ständigt utsatt för konflikt vid sina gränser till en alltjämt växande stad, ett indianreservat och Amerikas första nationalpark.

Landman – Nya serier på SkyShowtime i november 2024
Foto: SkyShowtime.

Landman (säsong 1) – premiär 20 november

Landman är ännu en serie skapad av Taylor Sheridan, denna gången tillsammans med Christian Wallace, och stoltserar med Billy Bob Thornton i huvudrollen. Serien utspelar sig i de snabbt expanderande städerna i västra Texas och är en modern saga om jakten på den stora förmögenheten i en värld av oljeriggar. Det är en berättelse om överklass och underklass bland råbarkade män och gränslösa miljardärer som driver en utveckling så stor att den omformar vårt klimat, vår ekonomi och geopolitik.

Förutom Thornton ser vi Ali Larter (The Last Victim), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart) och Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans) m.fl. i rollerna. Jon Hamm (Mad Men) spelar i en återkommande gästroll med Andy Garcia (Expendables-serien) och Michael Peña (End of Watch) som gästande stjärnor.

Mer om: Landman

Action
Foto: SkyShowtime.

Action (säsong 1) – 30 november

Action är en adrenalinfylld dokumentärserie som följer stuntteamet vid 87North, det världskända produktions- och actiondesignbolaget som grundades av David Leitch och Kelly McCormick. Dokumentärserien tar oss till en spännande plats när de avslöjar fängslande berättelser om vanliga människor som har dragits till den kittlande världen av actionsport, kampsport, motocross med mera. Dessa våghalsar kastar sig ut i en högoktanig, kompetenskrävande och ofta farliga värld av stunts där de balanserar passionen för yrket med kraven i vardagen.

Med Keanu Reeves, Ryan Gosling och David Harbour.

Nya filmer på SkyShowtime i november 2024

What Happens Later
Foto: SkyShowtime.

What Happens Later – premiär 2 november

Ett före detta par, Bill (David Duchovny) och Willa (Meg Ryan) fastnar på en regional flygplats över natten på grund av en snöstorm. Förseningen blir på obestämd tid och Willa, en magisk tänkare, och Bill, som är besatt av katastrofer, upptäcker att de är lika attraherade av varandra nu som de var för flera årtionden sedan. När de nu går igenom sitt gemensamma förflutna och jämför sina liv med de drömmar de en gång delade börjar de undra om återföreningen är enbart en slump, eller något mer magiskt?

IF: Låtsaskompisar – nya filmer på SkyShowtime i november 2024
Foto: Paramount Pictures.

IF: Låtsaskompisar – premiär 6 november

IF är en hjärtvärmande och galet rolig berättelse om en flicka som upptäcker att hon kan se alla andras låtsaskompisar, de som kallas IFs. Hon ger sig ut på en magisk resa för att hjälpa bortglömda IFs att träffa sina barn, innan de försvinner. Det är ett äventyr du måste se för att tro på, och också ett äventyr som är perfekt för hela familjen. Skriven och regisserad av John Krasinski med Ryan Reynolds i en av huvudrollerna.

Recension: IF – Låtsaskompisar (2024)

Nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2024: Night Swim
Foto: SkyShowtime.

Night Swim – premiär 8 november

Legendariska skräckproducenterna James Wan och Jason Blum samarbetar med den visionära regissören Bryce McGuire i en övernaturlig thriller baserad på en kortfilm med samma namn. Berättelsen skildrar en mörk och skräckinjagande kraft som döljer sig under den till synes lugna poolytan i trädgården. Medverkar gör Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) och Oscarsnominerade Kerry Condon (The Banshees of Inisherin).

Kung Fu Panda 4
Foto: UIP.

Kung Fu Panda 4 – premiär 22 november

För första gången på nästan ett årtionde är Po, världens mest osannolika kung fu-mästare, tillbaka igen. Efter tre hisnande äventyr där drakkrigaren Po vunnit över skurkar i världsklass, med hjälp av sitt unika mod och sin galna kampsportskompetens, kallar nu ödet på honom för att bli den nya andlige ledaren över Fredens dal och träna en ny drakkrigare. Men när en mäktig formskiftande häxmästarinna ställer in siktet på hans visdomsstav inser han plötsligt att han kommer behöva hjälp. Po ansluter sig till en snabbtänkt stäppräv och upptäcker att det finns hjältar på de mest oväntade ställen.

Recension: Kung Fu Panda 4 (2024)

Nya filmer på SkyShowtime i november 2024
Foto: Universal Pictures.

Dive-Away Dolls – premiär 23 november

Den här komedin, där brottslingen också är hjälten, är skriven av Ethan Coen och Tricia Cooke och följer Jamie (Margaret Qualley). Jamie är en fri själ som sörjer ännu ett uppbrott med en flickvän, samt hennes försynta väninna Marian (Geraldine Viswanathan) som hon i sin tur är i desperat behov av att släppa loss. På jakt efter en nystart ger de två sig ut på en bilresa till Tallahassee, men saker och ting går snart fel när de stöter på en grupp odugliga brottslingar på vägen.

Recension: Drive-Away Dolls (2024)

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL