Nu finns en ny dansk kriminalserie med ”konspirationer” och ett ”brutalt” mord

Nu finns en ny dansk kriminalserie med ”konspirationer” och ett ”brutalt” mord

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
Uppdaterad 15 oktober 2024 kl. 09:48 | Publicerad 10 oktober 2024 kl. 08:15

En kriminal-miniserie med fokus på människor i kris

Att danskarna är sylvassa på att skapa nervkittlande kriminalserier råder det inget tvivel om, nu har även SkyShowtime fått upp ögonen för vårat kära grannland och gjort det smarta valet att ge Sverigepremiär åt den spännande danska miniserien "Ikke et ord".

Nu kan du streama den spännande danska miniserien "Ikke et ord" på SkyShowtime

Är det något danskarna är bra på så är det att producera riktigt bra krimserier, se bara Netflix obehagliga Kastanjemannen från 2021, eller den dansk-svenska succéserien Bron (2011-2018), ja, listan kan egentligen göras hur lång som helst. Men för att inte bli allt för långdragen passar jag på att lägga in en länk till vår mycket användbara GUIDE: Danska kriminalare du måste se.

Nu har SkyShowtime tagit in den danska kriminalthrillerserien Ikke et ord, en miniserie i 4 delar där varje avsnitt har en speltid på ca 42 minuter. Serien hade ursprungligen premiär i vårt grannland 2023, men nu få den för första gången premiär även i Sverige, exklusivt på SkyShowtime.

LÄS ÄVEN: KLART: Premiär i jul för en av årets största svenska kriminalserier

Ikke et ord
Foto: SkyShowtime.

Ikke et ord (säsong 1) –  premiär 10 oktober på SkyShowtime

I den idylliska småstaden Vesterløv tar den efterlängtade brottningsturneringen en ondskefull vändning när den unge och talangfulla brottaren Liam hittas brutalt mördad. När staden skakas i sina grundvalar kastas den respekterade tränaren Lars in i en ström av anklagelser och konspirationer. Men i skuggorna lurar en oroväckande sanning. Charlotte, Lars fru, har en farlig förbindelse med polischefen – mannen som leder mordutredningen.

Manusförfattare: Adam August, Christian Bengtson & Jens Dahl
Regi: Mads Mengel
I rollerna: Josephine Park, Jakob Cedergren, Jacob Lohmann, Zaki Nobel och Lone Rødbro

De två första avsnitten av miniserien finns nu att streama på SkyShowtime och de resterande två har premiär den 17 okober.

LÄS ÄVEN: Alla nya filmer och serier på SkyShowtime i oktober 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL