Ikoniska 90-talskomedin är tillbaka med nya avsnitt

Ikoniska 90-talskomedin är tillbaka med nya avsnitt

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 14:39 | Publicerad 23 september 2024 kl. 14:30

Favoriten rullar vidare

Efter ett 20 år långt uppehåll fick sitcom-favoriten "Frasier" nytt liv förra året. Nu är det dags för den andra säsongen sedan seriens nystart.

"Frasier" med Kelsey Grammer i titelrollen var en av 90-talets mest älskade sitcoms. Serien rullade i 11 framgångsrika år innan den gick i graven, men som dagens streaminglandskap har bevisat många gånger om är det som är dött aldrig riktigt dött.

Efter ett uppehåll på 20 långa år var Frasier förra året tillbaka med en helt ny säsong. I dag fortsätter komedin med den andra säsongen sedan sin återuppståndelse.

LÄS OCKSÅ: ”Läcker komedithriller” med Brad Pitt och George Clooney kommer i veckan

Ikoniska 90-talskomedin är tillbaka med nya avsnitt
Foto: SkyShowtime.

Premiär för "Frasier" säsong 2 på SkyShowtime

I dag har "Frasier" säsong 2 exklusiv premiär på SkyShowtime, där den första säsongen också finns att streama (precis som de 11 originalsäsongerna).

Nya Frasier välkomnar oss in i nästa kapitel av Frasier Cranes liv, där han nya utmaningar och relationer väntar i Boston, samtidigt som han försöker uppfylla drömmar från förr. I säsong två gör vår huvudperson dessutom en avstickare till Seattle, för att återvända till sina radiorötter vid KACL. Avsnittet kommer att inkludera gästskådespel från flera av skådespelarna vi bekantade oss med i originalserien.

Frasier produceras av CBS Studios och i sann sitcom-andan spelas serien in live framför en studiopublik på Paramount Studios i Los Angeles. Som om inte det vore nog är en av sitcom-genrens främsta regissörer och producenter genom tiderna, James Burrows (Skål, Will & Grace, Frasier), tillbaka för att regissera två avsnitt i den nya säsongen.

Originalserien Frasier är en tidernas mest uppskattade komediserier, och innehar Emmy-rekordet för flest vinster för en komedi med sina 37 vinster. Det nya kapitlet av Frasier har inte fått riktigt samma bemötande, men den har varit ett tillräckligt kärt återseende för publiken för att en andra säsong nu fått premiär.

Nya avsnitt av "Frasier" säsong 2 kommer till SkyShowtime på måndagar.

LÄS OCKSÅ: Tittarna varnas för ”obehagliga scener” i skräckserie på TV4 Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL