78-årige Sylvester Stallone spänner musklerna i nya Tulsa King-säsongen

78-årige Sylvester Stallone spänner musklerna i nya Tulsa King-säsongen

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
19 augusti 2024 kl. 16:00

Stallone gör sig redo för kamp – se trailern till nya säsongen

Premiären av "Tulsa King" säsong 2 närmar sig med stormsteg. Nu kan du se den officiella trailern till den andra säsongen av Sylverster Stallone-serien på SkyShowtime.

Den 18 september är det efterlängtad premiär för den andra säsongen av SkyShowtime-serien Tulsa King, med självaste Sylvester Stallone i huvudrollen. Inför premiären av den uppföljande säsongen har streamingtjänsten i dag släppt en trailer för vad som väntar oss i de nya avsnitten.

I trailern, där det bjuds på såväl action som ett och annat skämt, kan du dessutom förhandslyssna på den osläppta låten "Get By" av countrystjärnan Jelly Rolls. Artisten har även en gästroll i den nya säsongen av Tulsa King.

Se Sylvester Stallone i trailern till Tulsa King säsong 2

I den andra säsongen av Tulsa King får vi fortsatt följa Dwight Manfredi (Stallone) när han tillsammans med sina män etablerar sitt växande imperium i Tulsa. Snart ska de dock bli varse om att de inte är ensamma om att vilja kontrollera området. Såväl Kansas Citys maffia som en mäktig affärsman håller ögonen på Dwight, som tvingas kämpa allt hårdare för att hålla sig själv, sina män och sin familj säkra.

Hjärnan bakom Tulsa King är Taylor Sheridan, som ligger bakom flera av SkyShowtimes mest älskade serien, inklusive titlar som Yellowstone, Mayor of Kingstown och Lioness. I rollerna vid sidan om Stallone ser vi Martin Starr, Jay Will, Andrea Savage och Garrett Hedlund m.fl.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL