The Challenge Sverige

Skräckskadan i ”The Challenge” – deltagaren sliter sönder hela benet

Moa Andersson
Uppdaterad kl. 19:03 | Publicerad 05 september 2024 kl. 19:00

Här sliter deltagaren hela benet ur led

Under kvällens duell i ”The Challenge” uppstår en fruktansvärd skada. Två vänner ställs emot varandra, något som slutar i skräck.

Dramat och intrigerna fortsätter i The Challenge Sverige, men nu även plötsliga skador. När Emmy Rönning hastigt väljer att lämna, på grund av att hon inte mår bra av att gå bakom människors ryggar, återstår en duell som endast kommer utkämpas av två män. 

– Jag har tänkt efter och jag mår inte bra. Jag klarar inte av att ”backstaba” folk, menar Emmy och lämnar programmet.

The Challenge
Helené Fransson, Homayon Sytes och Phillip-Lloyd Rochester. Foto: TV4

"Homayon får tävla för att ta min skit"

Det blir alltså bara Homayon Sytes som kommer duellera utan Helené Fransson, som skulle ha utgjort ett duellpar med honom. 

– Det känns som att Homayon får tävla för att ta min skit, säger Helené.

Under röstningen blir det klart att den andra tävlande i duellen står mellan Alexander Segerström och Phillip-Lloyd Rochester, där Phillip slutligen får flest röster.

Duellen går ut på att kämpa om en stav och att få tillbaka den till sitt bo. Skulle staven eller någon av de två tävlande hamna utanför ringen blir det omstart. Tävlingen avgörs i bäst av tre omgångar och den som vinner får stanna i The Challenge

The Challenge
Joanna Swica. Foto: TV4
The Challenge
Elvira Svensson. Foto: TV4

Skräckskadan i "The Challenge"

Det är två vänner som ställs emot varandra för att kriga om att få vara kvar och Helené menar att det kommer bli brutalt. Det är egentligen Homayon och Phillip emot alla andra killar i tävlingen, och nu ska de tävla om vem av dem som får stanna kvar i tävlingen. Utöver att det är en fysiskt utmanande tävling, blir det kanske mer en tuff tävling psykiskt.

– Jag tror att det här kommer bli The Challenge tuffaste duell, förklarar Helené.

Alla förväntar sig en fysiskt utmanande tävling, men plötsligt händer något oväntat och att kalla tävlingen för fysiskt utmanande blir plötsligt en underdrift. Ett knäckande ljud hörs och Phillip skriker brådskande rakt ut. Panik uppstår och alla skakas av händelsen. Han sliter hela benet ur led och det är en ren och skär skräckskada som uppstår.

The Challenge
Homayon och Phillip. Foto: TV4

I nästa avsnitt får vi veta mer om hur det går för Phillip och hans ben. Likaså hur en trasig Homayon försöker hantera att han, om än ofrivilligt, varit med och orsakat den otäcka skadan, som ser ut att skicka ut vännen ur tävlingen för gott. Vi kommer även få veta hur situationen kommer att påverka lagordningen.

”The Challenge” ser du måndagar och torsdagar på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL