Sista chansen: Den bästa filmen på SVT Play är på väg bort

Sista chansen: Den bästa filmen på SVT Play är på väg bort

Emil Oscar Rasmussen
17 juli 2024 kl. 20:00

Se thrillern innan den lämnar tjänsten

SVT Play är tjänsten för dig som vill se kvalitetsfilm helt gratis. Utbudet sevärda filmer uppdateras kontinuerligt och nu har du några dagar kvar på dig att se en sevärd thriller från 2014 innan den lämnar SVT Play.

Filmtopp har flera gånger om lyft fram SVT Play som en fantastisk streamingtjänst för filmälskare. Visst, det är inte där du hittar det allra senaste och de allra största titlarna kan också lysa med sin frånvaro, men mängden kvalitetsfilmer som kommer och går på SVT Play ska inte underskattas.

Bara i juli 2024 adderas exempelvis över 60 filmer på streamingtjänsten. Nackdelen med den stora ruljansen på filmer är att det lätt kan glida något guldkorn mellan stolarna och innan man vet ordet av har det lämnat SVT Play.

För att det inte ska hända dig tipsar vi om en av de bästa filmerna på tjänsten just nu, som försvinner från den om bara några dagar.

Sista chansen: Den bästa filmen på SVT Play är på väg bort
Foto: Twentieth Century Fox.

Se Ben Afflecks hyllade thriller på SVT Play – försvinner snart

Den sevärda filmen som snart tackar för sig på SVT Play är Ben Afflecks och Rosamund Pikes succéthriller från 2014, Gone Girl. Filmen blev en av de mest omtalade under sitt premiärår tack vare sin unika handling och fingertoppskänsla i allt från foto till tempo under David Finchers regi.

Gone Girl har imponerande 8,1 i betyg på IMDb, vilket gör att den kvalar in på sajtens lista över tidernas 250 bästa filmer (plats 189 i skrivande stund).

Handlingen i Gone Girl följer en make (Affleck) som anmäler sin fru (Pike) försvunnen i samband med deras femte bröllopsdag. Fallet förvandlas snabbt till en mediecirkus och när allt fler luckor uppenbarar sig i makens perspektiv på händelsen blir han huvudmisstänkt både i allmänhetens och polisens ögon. Men ligger han verkligen bakom försvinnandet eller är mysteriet mer komplicerat än någon av dem kan ana?

Den hyllade thrillern "Gone Girl" finns att streama på SVT Play fram till och med den 19 juli, så passa på att se den innan det är för sent.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL