Sista chansen: Äventyrsfilm med Brad Pitt och Sandra Bullock lämnar Netflix

Sista chansen: Äventyrsfilm med Brad Pitt och Sandra Bullock lämnar Netflix

Emil Oscar Rasmussen
19 juli 2024 kl. 12:00

Bullock, Pitt, Tatum och Radcliffe underhåller

Äventyrsfilmen med storstjärnor som Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum och Daniel Radcliffe lämnar snart Netflix – passa på att se den innan det är för sent.

Finns det någon bättre kvällsunderhållning än en händelserik äventyrsfilm? Tveksamt. Tunga dramafilmer, läskiga rysare och flamsiga komedier har alla sitt värde, men de kräver ofta att man är på ett visst typ av humör. En sevärd äventyrsrulle är å andra sidan nästan aldrig fel.

Lyckade actionäventyr tenderar att vara lättsamma nog för att man enkelt ska komma in i handlingen och sedan tillräckligt spännande för att man inte ska tappa fokus. Samtidigt är de inte så krävande att man behöver hämta andan när de är slut. Det är men andra ord den perfekta underhållningen när man vill ha roligt och varva ner på samma gång.

En sådan typ av film finns just nu på Netflix, med stjärnorna Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe och Brad Pitt i rollerna. Men om några dagar lämnar den streamingtjänsten, så passa på att se den innan det är för sent.

Sista chansen: Äventyrsfilm med Brad Pitt och Sandra Bullock lämnar Netflix
Foto: Paramount Pictures.

Se Brad Pitt och Sandra Bullock i den uppskattade äventyrsfilmen på Netflix

Den stjärnspäckade äventyrsfilmen som snart lämnar Netflix är The Lost City från 2022. Äventyrsfilmen fick mestadels godkända betyg när den hade premiär för två år sedan och är precis den där typen av lättsam underhållning som vi beskrev ovan.

The Lost City handlar om en författare (Bullock) av romantiska romaner som beger sig ut på en bokturné tillsammans med omslagsmodellen (Tatum) för en av hennes mest älskade karaktärer. Saker tar en oväntad vändning när författaren blir kidnappad och duon tvingas in i ett osannolikt djungeläventyr som taget från en av författarens böcker.

Sandra Bullock och Channing Tatum har en charmig kemi mellan sig i filmen, medan Daniel Radcliffe står för en underhållande insats som filmens antagonist. Brad Pitt spelar en relativt liten men väldigt minnesvärd biroll.

"The Lost City" försvinner snart från Netflix, men du har fortfarande chansen att se filmen fram till och med den 24 juli. Passa på!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL