Amanda Fransson medverkar i Paradise Hotel 2024: ”Känner mig väldigt hemsk”

Amanda Fransson medverkar i Paradise Hotel 2024: ”Känner mig väldigt hemsk”

Moa Andersson
09 september 2024 kl. 15:00

Hon slår upp dörrarna till ”Paradise Hotel” 2024

Den tidigare "Ex on the Beach"-deltagaren Amanda Fransson medverkar i den nygamla upplagan av "Paradise Hotel" 2024. Filmtopp tog tempen och frågade Amanda om hennes medverkan.

Nu har Viaplays nygamla koncept Paradise Hotel äntligen premiär! Rebecca Stella, som gör sin sjätte säsong som programledare för programmet, har tidigare berättat att hon är otroligt taggad på att Paradise Hotel är tillbaka och att det är en underdrift att det kommer röras om i grytan. Hon konstaterade dessutom att ni där hemma inte kommer att bli besvikna. 

Men vilka är det vi kommer få bekantas med i den nya säsongen egentligen? Filmtopp har tidigare avslöjat vilka vi kommer få möta när dörrarna till den berömda PH-villan i Mexiko slår upp dörrarna. En person som är lite mer välkänd än andra är ingen mindre än Amanda Fransson, som medverkade i Ex on the Beach år 2019.

Amanda Fransson i Paradise Hotel 2024
Amanda Fransson. Foto: Patricia Recourt / Viaplay

Amanda Fransson slår upp dörrarna till "Paradise Hotel" 2024

Amanda Fransson är 27 år gammal och bosatt i Hässleholm. Utöver att hon medverkade i upplagan av Ex on the Beach år 2019 har hon i skrivande stund många som följer hennes liv på Instagram, cirka 690 000 följare. Efter en paus på fem år från reality ska Amanda nu kliva in i Paradise Hotel-villan och vara med och återuppliva programmets tidigare briljans.

Amanda Fransson i Paradise Hotel 2024
Foto: Filmtopp

Amanda Fransson: "Är väldigt bra på det här"

Filmtopp befann sig på plats i Mexiko under inspelningen av den nya Paradise Hotel. Amanda berättade då att det är för tidigt för henne att veta om hon skulle kunna ställa upp i programmet igen, men det verkar som att hon känner sig ganska bra på spelet. 

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

– Jag är tydligt väldigt bra på det här tror jag, för jag har lätt att få folk att lita på mig och att de berättar grejer i förtroende. Jag känner mig ofta väldigt hemsk för att tyvärr så får jag använda det. Ibland på sätt jag önskar att jag slapp. Egentligen så är jag väl ganska så hal, tyvärr. Jag är inte så i normalt fall.

Tjejerna som kliver in i PH-huset 2024
De fem tjejerna som kliver in i huset. Foto: Patricia Recourt / Viaplay

"Tror inte jag kommer kunna toppa detta"

Frågan är om Amanda skulle kunna medverka i ännu en säsong av Paradise Hotel.

– Jag känner så här, jag har haft så kul här och mått så himla bra och jag tror inte att jag kommer kunna toppa detta faktiskt. Så jag tror bara att det kan bli sämre för min del om jag skulle vara med igen. Som jag känner nu så tror jag bara att jag ska göra allt jag kan den här säsongen och så får jag vara nöjd med det. 

Vi på Filmtopp önskar all lycka till Amanda i den efterlängtade säsongen av "Paradise Hotel", som har premiär den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV. För senaste nytt om reality och tv-underhållning, besök Realitytopp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL