Peter Stormare är med i en hysteriskt rolig reklamfilm för “Call of Duty 6“

Peter Stormare är med i en hysteriskt rolig reklamfilm för “Call of Duty 6“

Sofie Landgren
12 oktober 2024 kl. 13:00

Ett kvitto på att Stormare är Sveriges coolaste man

Inte nog med att Peter Stormare är en av Sveriges mest uppskattade skådespelare, han är även en stor favorit i Hollywood, och att han är en man som gärna bjuder på sig själv råder det inget tvivel om. Just nu figurerar han i en hysteriskt rolig reklamfilm för senaste upplagan av "Call of Duty".

Sveriges stolthet till skådespelare och norrlänning har sedan ett flertal år tillbaka dykt upp i ett gäng olika reklamfilmer i rollen som "The Replacer" i datorspels-franchisen Call of Duty. Nu är han tillbaka och gör en hysteriskt rolig insats i reklamfilmen för Call of Duty: Black Ops 6, en reklamfilm som delas hej vilt mellan människor på sociala medier.

På Call of Duty:s officiella YouTube-kanal har den lyckats få 10 miljoner visningar på bara 11 dagar. Det här är ett kvitto på att Peter Stormare är Sveriges absolut coolaste man som dessutom har ett fantastiskt sinne för humor.

LÄS ÄVEN: Peter Stormare fyller år – Filmtopp lyfter fram hans bästa roller

Peter Stormare i rollen som "The Replacer"

I videons beskrivning står det "He replaces you, so you can go kick ass in Call of Duty: #BlackOps6 - and he’s been verrry busy this year.", vilket rätt och slätt betyder "Han ersätter dig, så att du kan briljera i Call of Duty: #BlackOps6 - och han har varit väldigt upptagen i år...".

Har du inte sprungit på Peter Stormare i rollen som "The Replacer" i den senaste reklamfilmen för Call of Duty: Black Ops 6 ännu rekommenderar vi starkt att du tittar på videon här nedan.

Följ Filmtopp på Facebook för fler roliga nyheter och tips!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL