Ola Rapace hyllas som artist – se honom sjunga nya låten

Ola Rapace hyllas som artist – se honom sjunga nya låten

Axel Diedrichs
05 juli 2024 kl. 08:00

Sjung in fredagen med filmstjärnan

Skådespelaren Ola Rapace fortsätter att testa vingarna som musiker. I dag släpper han en ny låt tillsammans med artisten NicoleK.

De senaste åren har vi inte fått se allt för mycket av Ola Rapace, men han är på väg mot att synas (och höras) överallt. Skådespelaren har inte bara en stor comeback på gång framför kameran med hela tio projekt – han är nu också aktuell med helt ny musik som han gjort tillsammans med artisten NicoleK.

Ola Rapace hyllas som artist – se honom sjunga nya låten
Ola Rapace i filmen "Vitt skräp" (2021). Foto: Joakim Eriksson/Mikael Cross Films.

Se när Ola Rapace sjunger på ny låt

Många väntar på att få se Ola Rapace tillbaka med nya filmer, och snart är det dags. Den 13 september släpps brottsdramat Miséria som bygger på den kända rapparen Sebastian Staksets liv. I Miséria, som blir Rapace första biofilm sedan Vitt skräp 2021, får vi se honom spela den farlige nätverksledaren Chicago.

Redan i dag, den 5 juli, är Rapace åter på folkets läppar, men den här gången som artist. Han har precis släppt den nya låten Älskar du mig? med Nicole Karlsson (NicoleK) från Örebro, som han tidigare i år släppt låtar med. Deras musik är drömsk och blandar soul med inslag av rapp. 

Inför släppet lade Rapace ut ett klipp på där han sjunger tillsammans med NicoleK, och kommentarerna från följarna har varit ordentligt positiva: 

– Grym röst!

– Ryser så bra.

– Men sååå bra. Ola få inte storhetsvansinne om jag säger att du låter som Bowie. 

– Jättebra!

– Ni är fantastiska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ola Rapace (@rapaceola)

Duons låtar har försvunnit från Spotify

I en intervju med Expressen berättar NicoleK att hon lärde känna Ola Rapace via Instagram. När hon frågade honom ifall han ville göra en låt tillsammans tackade han ja. 

– Allting har flutit på. Det blev precis som vi hade tänkt och bättre, säger hon och berättar att de två har en fin vänskap, som mynnar ut i låtar. Framöver lär vi alltså få höra mer ifrån dem. 

Den som vill höra alla samarbeten Ola Rapace gjort med NicoleK får vänta. Enligt NicoleK har hennes musik försvunnit tillfälligt från Spotify eftersom hon byter distributör. 

– Snart är den tillbaka igen, och massa ny musik, skriver hon på Instagram.

Vad tycker du själv om Ola Rapace sångförmåga, borde han styra om karriären och satsa helhjärtat på musiken?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL