Ny rekordsommar på Filmtopp.se

Ny rekordsommar på Filmtopp.se

Filmtopp
11 september 2024 kl. 10:12

Över 5 miljoner besökare i augusti månad

Vi kan konstatera att det varit en varm sommar. I årets varmaste period har rekordmånga besökare tagit sig till Filmtopp.se.

Under årets varmaste dagar visade sig intresset för att läsa kvalitativ kulturjournalistik vara ovanligt stort. Hos Filmtopp.se blev tillväxten 43% mot föregående års sommar och ett trafikrekord på 5,3 miljoner besökare under augusti.

– Det är fantastiskt att se att vårt arbete uppskattas och att allt fler hittar till vår plattform. Detta ger oss extra motivation att fortsätta förbättra och utveckla vårt innehåll för att möta våra läsares behov och förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa texter och videoklipp som engagerar, informerar och inspirerar vår publik, och vi ser fram emot att bygga vidare på denna framgång, säger Eric Diedrichs, chefredaktör och ansvarig utgivare på Filmtopp.

Nya funktioner för en bättre upplevelse

Under året har Filmtopp förbättrat användarupplevelsen genom nya funktioner och vyer som gör det enklare att navigera och dela innehåll.

– Vi har gjort flera justeringar för att förbättra prestandan och fokusera på våra läsares behov, men detta är bara början. Hösten bjuder på några spännande överraskningar, som vi snart kommer att avslöja, säger Diedrichs.

Filmtopp.se vill tacka sina läsare och annonsörer för deras stöd och längtar efter att fortsätta leverera kvalitativt innehåll under den kommande högsäsongen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL