Nu finns en ny säsong av ”Förrädarna” att streama på TV4

Nu finns en ny säsong av ”Förrädarna” att streama på TV4

Axel Diedrichs
12 juli 2024 kl. 11:35

Streama brittiska versionen av "Förrädarna" i sin helhet

I dag är det premiär för en ny säsong av "Förrädarna" på TV4. Den här gången är det UK-versionen som får chansen att ockupera tittarnas uppmärksamhet.

Sedan förra sommaren har TV4 drivit på förändringar bakom kulisserna. Man har låtit anställda gå och kastat om i programordningen, där flera tittarfavorit satts på paus. I denna process har man samtidigt velat främja nya format, där det mysteriedrivna realityprogrammet Förrädarna är ett av flaggskeppen.

I Förrädarna får vi se en samling kändisar mötas på en herrgård. Där ska de i ett psykologiskt krävande spel försöka lista ut vilka av dem som är förrädare. Den svenska versionen leds av skådespelaren Dragomir Mrsic och i första säsongen såg vi stora namn som Johanna Nordström, Lucas Simonsson och Hasse Aro. Reaktionerna från tittarna var ordentligt positiva, och nu ser många fram emot den andra säsongen

Programledaren Claudia Winkleman. Foto: BBC One.

Streama den andra säsongen av Förrädarna UK

I väntan på att svenska Förrädarna ska komma tillbaka med en ny skara kändisar som ska knäcka mysterier, kan vi nu streama en helt ny säsong av den brittiska upplagan. Programmet leds av Claudia Winkleman, 52, som fått ett stort BAFTA-pris för sin insats. 

Förrädarna UK följer samma principer som den svenska upplagan, men i det här fallet behöver vi inte nöja oss med ett avsnitt i veckan. Den andra säsongen består av sammanlagt 12 avsnitt och finns att se i sin helhet på TV4 Play. Med andra ord: helgen räddad!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL