Tittarna älskar ”välgjord” dramathriller på Netflix – nu får den ny säsong

Tittarna älskar ”välgjord” dramathriller på Netflix – nu får den ny säsong

  • Netflix
Axel Diedrichs
19 oktober 2024 kl. 20:00

"Lincoln Lawyer" på väg att bli en av de stora favoriterna

Nya säsongen av "The Lincoln Lawyer", med Mindhunter-stjärnan Holt McCallany ombord, gör succé på Netflix. Det verkar nu klart att serien fortsätter.

Tidigare i veckan var det premiär för den tredje säsongen av Netflix originalserie The Lincoln Lawyer. Denna händelserika dramathriller bygger på en bokserie av Michael Connelly utspelar sig i Los Angeles och följer stjärnadvokaten Mickey Haller, som försöker knäcka olika fall samtidigt som han hanterar sitt privatliv med barn och två exfruar. 

Den nya säsongen, med Mindhunter-stjärnan Holt McCallany i en av de bärande rollerna, har fått ett lika fint mottagande som de fösta två. Det finns de som menar att den är allra bäst hittills. I Sverige är serien för stunden rankad etta bland våra mest streamade serier just nu. Tittar vi på den internationella topplistan ligger The Lincoln Lawyer på andra plats, tätt bakom den nya miniserien Blint hjärta. Allting pekar nu på att skaparna får bygga vidare på succén med en fjärde säsong.

Tittarna älskar ”välgjord” dramathriller på Netflix – nu får den ny säsong
Foto: Netflix.

Tittarna kan räkna med ”The Lincoln Lawyer” säsong 4

Även om Netflix ännu inte bekräftat att vi får en fjärde säsong av succéserien, så verkar det inofficiellt vara klart. Förutom att slutet på den tredje säsongen mer eller mindre garanterar att man måste göra en fortsättning, så har seriens medskapare Dailyn Rodriguez sagt att de planerar nästa säsong för fullt. Om vi ska tro honom stannar planerna för serien inte nödvändigtvis vid en fjärde säsong: 

– Internt har vi planer på hur vi ska kunna göra våra versioner på alla böckerna.

Sammanlagt finns det sex stycken böcker, vilket bådar gott för fansen som vill att serien bara ska fortsätta yngla av sig säsonger.

När kan vi då förvänta oss att se The Lincoln Lawyer säsong 4? Sett till att man hittills släppt en säsong om året kommer vi förmodligen att få se den nästa år, och troligtvis då till hösten. Ett konkret besked får vi be att återkomma med.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL