TIPS: My Life with the Walter Boys – ny guilty pleasure-serie på Netflix?

TIPS: My Life with the Walter Boys – ny guilty pleasure-serie på Netflix?

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
07 december 2023 kl. 15:12

Nytt romantiskt ungdomsdrama på Netflix

I dag är det premiär för Netflix nya serie "My Life with the Walter Boys" – ett romantiskt ungdomsdrama med potential att bli ett i ledet av guilty pleasure-favoriter på streamingtjänsten.

Letar du efter något perfekt smörigt att streama, som du kanske inte annonserar till alla du känner att du uppskattar? Då kan nya My Life with the Walter BoysNetflix vara värt att överväga. Den nya serien har premiär på streamingplattformen i dag, den 7 december.

Netflix får ibland kritik för att producera en hel del mediokra serier i mellanrummen av sina succéer, men det går inte att förneka att många av dessa fortfarande lyckas samla på sig en stor följarskara. My Life with the Walter Boys ser utan tvekan ut att bli en riktigt vattendelare, men inte utan potentialen att bli en guilty pleasure-favorit i många Netflix-hem.

TIPS: Premiär för My Life with the Walter Boys på Netflix

Den nya Netflix-serien My Life with the Walter Boys följer 15-åriga Jackie, som efter en familjetragedi tvingas lämna ett privilegierat Manhattanliv för att flytta till familjen Walter som lever på landsbygden i Colorado. Familjen Walter består av en mamma – som var nära vän med Jackies mamma – en pappa och deras omkring hundra söner och kusinbarn (så många känns det som om det är i alla fall, men egentligen är det tio stycken av dem, alla pojkar).

Ett helt nytt liv väntar Jackie i Colorado, och samtidigt som hon har ögonen på att ta sig in på Princton och försöker hantera sitt trauma, växer komplicerade känslor fram för två av Walter-pojkarna fram.

Den första säsongen av "My Life with the Walter Boys" består av totalt 10 avsnitt på mellan 38–56 minuter vardera. Här hittar du fler tips på premiärer från veckan och här hittar du fler premiärer på Netflix i december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL