Sista chansen: Brad Pitts bästa actionfilm försvinner från Netflix

Sista chansen: Brad Pitts bästa actionfilm försvinner från Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
15 juli 2024 kl. 13:00

Fartfylld underhållning med Brad Pitt

En av Brad Pitts bästa actionfilmer i karriären finns att streama på Netflix – men bara i några dagar till. Missa inte chansen att se den innan den försvinner från tjänsten.

Brad Pitt är en av vår tids största skådespelare. Han debuterade i slutet av 1980-talet och hade genombrottsroller i filmer som Thelma & Louise (1991), En vampyrs bekännelse (1994) och Höstlegender (1994). Omkring mitten av 90-talet, när han också hade gjort succén med Seven (1995) var han en etablerad stjärna – och den statusen har bara växt sedan dess. Två Oscarsvinster har det hunnit bli för Brad Pitt, en för sin roll i Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood (2020) och en som producent för 12 Years a Slave (2014).

Även om det inte är genren som Brad Pitt nödvändigtvis är huvudsakligen förknippad med, så har han naturligtvis hunnit med en och annan actionfilm under karriären. En av de allra bästa släpptes så sent som häromåret och finns just nu att streama på Netflix – men inte länge till.

Sista chansen: Brad Pitts bästa actionfilm försvinner från Netflix
Foto: Sony Pictures.

Snart försvinner Brad Pitts hyllade actionfilm från Netflix

Brad Pitt-filmen på Netflix som snart försvinner från plattformen är den uppskattade actionkomedin Bullet Train från 2022.

I den stjärnspäckade filmen spelar Pitt huvudrollen som karaktären "Ladybug", en lönnmördare som efter en rad urspårade uppdrag bestämmer sig för att ta sig an sitt senaste uppdrag med så fredliga metoder som bara möjligt. Det går sådär. Ombord på världens snabbaste tåg, där han ska utföra sitt uppdrag, kryllar det av livsfarliga fiender som inte har någon sympati för Ladybugs nya ideologi.

Filmen är en fartfylld och underhållande historia regisserad av David Leitch, regissören bakom bl.a. The Fall Guy (2024) och Deadpool 2 (2018). I rollerna ser vi Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada och Michael Shannon m.fl.

Missa inte chansen att se "Bullet Train" på Netflix – actionfilmen med Brad Pitt lämnar streamingtjänsten den 29 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL