Rolf Lassgård på Netflix topplista med älskad romantisk komedi

Rolf Lassgård på Netflix topplista med älskad romantisk komedi

  • Netflix
Sofie Landgren
30 september 2024 kl. 21:00

Dansk feel good-film från 2024

Rolf Lassgårds glansdagar tycks aldrig ta slut, och det är något vi på Filmtopp är väldigt glada över! Just nu kan du njuta av den uppskattade danska filmen "Möte i Rom", där Rolf (i vanlig ordning) stjäl showen.

Att 69-årige Rolf Lassgård är en av, inte bara Sveriges, utan nordens mest älskade skådespelare råder det inget tvivel om och nu har även hans allra senaste långfilmsmedverkan lyckats segla in på Netflix topplista över de titlar som streamas allra mest just nu. Det är den danska romantiska komedin Möte i Rom som har tagit sig in på en imponerande sjunde plats. Kan den klättra sig ännu högre på toppen? Det skulle inte förvåna oss när Lassgård finns med i bilden.

Rolf Lassgård på Netflix topplista med älskad romantisk komedi
Foto: Scanbox Entertainment.

Därför ska du se "Möte i Rom" med Rolf Lassgård Rolf Lassgård som nu gör på Netflix

Filmen handlar om ett danskt par, Gerda och Kristoffer, som åker på en helgresa till Rom för att fira fyrtio år som gifta. Medan Gerda är väl bekant med staden sedan tiden på konstskola är det första besöket för Kristoffer då han saknar samma passion för kultur. Under resans gång träffar paret Johannes, spelad av Rolf Lassgård, som brukade vara Gerdas mycket charmige konstlärare. Det dröjer därför inte länge innan Kristoffer börjar känna sig utanför, och värre skulle det bli ifall han får reda på att Gerda och Johannes haft en relation. 

Möte i Rom har fått flera fina recensioner av kritikerkåren. Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs, som gärna är hårdhänt med sina betyg, fläskar till med att ge den hela 4/5. Han fastställer att filmen håller för alla åldrar: 

– Det är en väldigt underhållande och oväntat gripande historia som jag tror att många kan känna igen sig – gammal som ung, skriver han. Läs hela recensionen här

Missa inte att se vår självklara stjärna Rolf Lassgård i denna danska film som går att streama på Netflix just i detta nu!

LÄS ÄVEN: Nya filmer och serier på Netflix i oktober 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL