Provocerande Netflix-dokumentären fängslar hela världen – mest sedd just nu

Provocerande Netflix-dokumentären fängslar hela världen – mest sedd just nu

  • Netflix
Axel Diedrichs
01 september 2024 kl. 20:00

"Worst Ex Ever" streamas mest på Netflix i dag

Vill du falla för en riktigt gripande dokumentär? Då borde du kolla in "Worst Ex Ever" som är den mest populära serien på Netflix just nu.

Under sommaren har Netflix haft stora framgångar med flera fängslande dokumentärer. Från Dirty Pop: The Boy Band Scam om musikmanagern som stod för ett av världens största ponzibedrägerier till American Murder: Laci Peterson om ett tjugo år gammalt mord där förövaren fortfarande hävdar sin oskuld. 

När vi kliver in på hösten gör vi det med ännu en stor dokumentärfavorit, Worst Ex Ever, som ger oss chockerande historier om destruktiva och våldsamma förhållanden till före detta partners. 

Provocerande Netflix-dokumentären fängslar hela världen – mest sedd just nu
"Worst Ex Ever". Foto: Netflix.

Gripande dokumentären "Worst Ex Ever" störst i världen på Netflix just nu

Genom sin helt nya amerikanska dokumentärserie tvingar Netflix oss att ställa frågan om vi någonsin verkligen kan lite på någon. I fyra chockerande avsnitt får vi ta del av olika hemska historier om partners som utsatt sina ex för terror. Vi får bland annat möta Rosa Hill som beslutade sig för att mörda sin mans mormor och Benjamin Foster som kidnappade och torterade sin flickvän. I seriens kanske mest skruvade berättelse går mannen så långt som att anlita sin kusin för att mörda sin hustru.

– Den får en onekligen att reflektera över vad människor är kapabla till, säger seriens skapare och producent Cynthia Childs i en intervju om hennes provocerande dokumentär, som tittarna nu kan se i sin helhet.

Worst Ex Ever är skapad av samma team som gav oss den otäcka dokumentärserien Worst Roommate Ever, och det råder inga tvivel om att tittarna är minst lika fängslande denna gång. Nya mätningar visar att Worst Ex Ever är den mest streamade serien på Netflix just nu – över hela världen. För närvarande har den också det pålitliga betyget 7,3/10 på IMDb vilket ska vara tillräckligt för att garantera god kvalitet.

Är du ett fan av obehagliga true crime-dokumentärer och de skrämmande insikter som de kan ge dig. Då vill du nog se till att ge denna nya titel en chans. De fyra avsnitten som finns att streama är drygt en timme långa vardera.

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen. Kolla till sajten och följ oss på Facebook för att inte missa våra hetaste tips.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL