Nya Netflix-thrillern populärast just nu – etta i världen

Nya Netflix-thrillern populärast just nu – etta i världen

  • Netflix
Axel Diedrichs
31 juli 2024 kl. 20:00

”Förhandlingen” har blivit en internationell succé

Netflix-tittarna har en ny favoritfilm. Den mexikanska thrillern ”Förhandlingen” ligger etta i världen bland streamingtjänstens mest sedda filmer i dag.

Under sommaren har vi på Filmtopp skrivit spaltmeter om alla de thrillers som släpps. Men medan de flesta som tagit sig genom bruset varit kriminaldraman, har Netflix nu fått till en succé som skiljer sig från mängden. Den mexikanska thrillern Förhandlingen (Non Negotiable), som också har en hel del humoristiska inslag, är i skrivande stund streamingtjänstens mest populära film. 

Nya Netflix-thrillern populärast just nu – etta i världen
Foto: Netflix.

Netflix-thrillern ”Förhandlingen” mest populär i världen just nu

Förhandlingen hade premiär på Netflix den 26 juli. I berättelsen följer vi den skicklige gisslanförhandlaren Alan Binder som kallas in för sitt största jobb hittills. Det är Mexikos presidenten och hans älskarinna som kidnappats, och Alan är tänkt att sköta snacket med förövarna. Samtidigt måste han försöka rädda sitt äktenskap. Filmen beskrivs som våldsam och spännande men också humoristisk.

Hela världen tycks kasta sig över Förhandlingen som är den i genomsnitt mest sedda filmen på Netflix just nu. Detta visar statistikstjänsten Flixpatrol som menar att den strömmas mest i Portugal, Sydafrika, Venezuela, Malta, Marocko och en rad andra länder.

Nya Netflix-thrillern populärast just nu – etta i världen
Foto: Netflix.

Inte fångats upp lika mycket i Sverige

Trots att Förhandlingen rankar etta till det stora hela har den inte fångats upp lika mycket på svenska Netflix. Faktum är att Sverige är ett av de länder som ger filmen minst uppmärksamhet. Men trots att annan film är mer populär nog finns den fortfarande i blickfånget. Förhandlingen håller till på topplistans nedre halva, och kanske kommer vi att se den stiga i popularitet när fler fångar upp att den finns i utbudet. 

Har du sett Förhandlingen på Netflix? Lämna gärna en kommentar på vår Facebook med vad du tycker om den.

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL