KLART: Premiär för Pörni säsong 4 i augusti – på Netflix

Norska tittarsuccén “Pörni“ tillbaka – men på ny streamingtjänst

  • Netflix
Sofie Landgren
08 augusti 2024 kl. 13:00

Henriette Steenstrup är tillbaka i rollen som Pörni

Efter ett uppehåll på nära två år har det blivit dags för den efterlängtade premiären av den fjärde säsongen av Netflix mest populära norska humorserie "Pörni".

Premiär för den fjärde säsongen av Pörni på netflix
Henriette Streenstrup i rollen som "Pørni". Foto: Netflix.

Efterlängtad comeback för norska succéserien

Viaplays Pörni har hittat ett nytt hem hos Netflix och där har nu den fjärde säsongen av den hyllade norska serien premiär. Under den tredje säsongen fick tittarna se när julen var på ingång och det blev minst sagt allt annat än en vanlig jul för Pörni. Hanna åkte till Argentina, Sigrid skulle fira jul med sin pappa och Pörnis pappa Ole Johan hade andra julplaner så Pörni såg ut att få fira julen själv. Samtidigt blev hon påmind om systern Annes bortgång året innan. Som om inte det vore nog stod hon även inför flera tuffa utmaningar på jobbet som tog både tankekraft och energi.

Den här nya säsongen tar upp sin handling två år efter allt som inträffade i den tredje. Nu har Pörni en ny relation och lever ett relativt stabilt liv. Men när hennes ex Bjørnar flyttar tillbaka till Oslo och tar över Yngvars gamla chefstjänst förändras allt. Kommer Pörni och Bjørnar kunna vara kollegor och vänner, med tanke på allt de varit med om?

Filmtopp har pratat med Henriette Steenstrup

Det är nu bekräftat att det även kommer att komma en femte säsong och Filmtopp fick chansen att prata med stjärnan Henriette Steenstrup redan 2022 om seriens framtid, här kan du läsa mer om vad Henriette tänkte redan då!

Än så länge finns det inget datum för när säsong 5 kan tänkas att ha premiär, men säsong 4 av "Pörni" går nu att streama på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL