Nya filmer och serier på Netflix i september 2024 – från action till mystik

Nicole Kidman ger kalla kårar i nervkittlande kriminalserie på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
05 september 2024 kl. 08:00

Ny serie baserad på Elin Hilderbrands roman – premiär i dag

Grattis till alla Nicole Kidman-fans där ute, nu är stjärnan tillbaka i en ny spännande kriminalserie på Netflix. Missa inte efterlängtade "Det perfekta paret" med premiär i dag.

Nicole Kidman i Det perfekta paret (2024)
Foto: Netflix.

Premiär för "Det perfekta paret" – ny mystisk kriminalserie på Netflix

BaseradElin Hilderbrands succéroman med samma titel kommer nu den efterlängtade kriminalserien med självaste Nicole Kidman i huvudrollen. Serien utspelar sig i den amerikanska överklassens sommarparadis Nantucket, där årets bröllop ska hållas – men saker och ting tar en oväntad vändning när en kropp hittas på stranden.

Det här är den andra stora satsningen Nicole Kidman gör tillsammans med Netflix på kort tid. Så sent som den 28 juni i år kunde tittarna se henne tillsammans med Zac Efron, Kathy Bates och Joey King i den romantiska komedin A Family Affair (2024). Filmen fick ett ljummet mottagande av kritiker och tittare, men baserat på förväntningarna på förhand på den nya serien Det perfekta paret (eng. titel: "The Perfect Couple"), har stjärnan potentiellt en ny succéserie i sina händer.

En storslagen produktion

Det är den danska stjärnregissören Susanne Bier (Bird Box, The Undoing) som står för regi och utöver Nicole Kidman finns även andra välkända namn med på rollistan, bland andra Eve Hewson (känd från den populära Netflix-serien "Bakom hennes ögon"), Liev Schreiber (känd från "X-Men Origins: Wolverine") och Dakota Fanning (Ripley, The Watchers).

Den första säsongen av "The Perfect Couple" består av 6 avsnitt som har premiär på Netflix den 5 september 2024.

Tips på fler bra serier med Nicole Kidman

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL