Netflix-serien etta i världen – nu skriker tittarna efter en fortsättning

Netflix-serien etta i världen – nu skriker tittarna efter en fortsättning

  • Netflix
Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 juli 2024 kl. 15:14 | Publicerad 13 juli 2024 kl. 11:49

Detta vet vi om "Supacell" säsong 2

Netflix har tagits över av den nya serien "Supacell". Kommer vi att få se en fortsättning? Här är allt vi vet om den saken.

Innan Netflix nya serie Supacell hade premiär i slutet av juni var det inte många som kände till den. Men väl på streamingtjänsten skulle många komma att hitta till den och drygt ett par veckor senare är den en supersuccé. I skrivande stund är Supacell den mest populära serien på Netflix över hela världen, detta visar statistiksajten Flixpatrol

Serien följer fem stycken till synes vanliga londonbor, men som snart inser att de har övernaturliga krafter. Som om det inte vore nog jagas de av hemliga agenter som känner till vilka de är. Hur snabbt kan de lära sig att orientera i denna nya situation? Och hur länge kan de framför allt annat hålla sig vid liv? 

Netflix-serien etta i världen – nu skriker tittarna efter en fortsättning
Foto: Netflix.

Fansen kräver att Supacell får en andra säsong

Om du gör en snabb titt på seriens IMDb-sida ser det kanske inte ut som att Supacell är någon superhit. För stunden har serien betyget 6.9/10 med knappt 9000 röster. Men sett till den enorma spridning som Supacell nu har fått, och de positiva recensionerna som trilla in, samt högsta möjliga poäng på Rotten Tomatoes, ser den faktiskt ut att kunna bli en av de största brittiska succéerna på Netflix någonsin.

Med hela den första säsongen tillgänglig är det många som nu kräver att Netflix ger Supacell en andra säsong. "Den är fantastiskt bra!!! Ser fram emot fortsättningen", skriver en användare på Filmtopps Facebooksida. "Riktigt bra! Måste ses" , skriver en annan.

I Facebook-gruppen Netflix Bangers kan vi läsa ännu fler positiva kommentarer: 

– Jag älskade den!

– Ahhh, jag sitter bara och väntar på säsong 2.

– Synd att vi måste vänta på en andra säsong. 

– Åh herre, bästa någonsin. Kan inte vänta på säsong 2.

– Var riktigt bra, jag njöt ordentligt. Hoppas det kommer en säsong 2, är det någon som vet?

Netflix-serien etta i världen – nu skriker tittarna efter en fortsättning
Foto: Netflix.

När kommer Supacell säsong 2?

Trots all positivitet är en fortsättning ännu inte helt spikad. I dagsläget är det nämligen inte bekräftat att Netflix beställer en till säsong av Supacell. Seriens skapare Andrew Onwubolu, mer känd som "Rapman", verkar heller inte övertygad om att det blir av. Så här säger han till Radio Times

– Vi får se hur den första säsongen går. 

Men det är tydligt att han har stora planer för serien och hur den ska fortsätta, om det bara tillåts: 

– Jag säger till alla att säsong ett av Supacell för mig är som Batman Begins. Det är bara början. Du måste se vad som händer härnäst för att verkligen förstå vilka dessa människor är.

– Jag har tre säsonger i huvudet. Jag säger inte att det inte kan bli fler, men just nu vet jag var den ska ta vägen. Jag vet vad berättelsen är fram till säsong tre.

Där har du det. Nu väntar vi bara på att Netflix ska ge "Supacell" säsong 2 grönt ljus. Baserat på hur starkt serien gått så här långt räknar vi kallt med att de ger just detta.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL