Netflix omåttligt populära kärleksserie är tillbaka med sin tredje säsong

Netflix omåttligt populära kärleksserie är tillbaka med sin tredje säsong

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 09:07 | Publicerad 03 oktober 2024 kl. 08:10

Efterlängtad comeback för den mysiga ungdomsserien

Tonåringarna Charlie och Nicks historia fortsätter nu i en tredje säsong av Netflix-favoriten "Heartstopper". Serien om ung kärlek och skoltiden är tillbaka på streamingtjänsten med nya avsnitt i dag.

Säsongsstart för Netflix "Heartstopper" (säsong 3)

År 2022 hade Netflix premiär för sin ungdomsserie Heartstopper, en serie som snabbt växte i popularitet. I dag räknas serien som en av Netflix mest uppskattade serier någonsin och till fansens förtjusning är det äntligen premiär för den tredje säsongen.

IMDb har 80 000 tittare gett Heartstopper det skyhöga betyget 8,6/10, och på Rotten Tomatoes har den fått 98% i positiva omdömen från kritikerna och 96% i positiva omdömen från publiken, det vill säga från alla oss "vanlisar". Ett kvitto på vilken enorm tittarsuccé de två första säsongerna faktiskt är, och det ska bli spännande att se om denna tredje säsong levererar samma nivå.

LÄS ÄVEN: Recension: Heartstopper (säsong 1) & Recension: Heartstopper (säsong 2)
LÄS ÄVEN: I veckan släpper Netflix uppföljare till populär och grotesk skräckfilm

Premiär för Heartstopper säsong 3
Foto: Netflix.

Heartstopper (säsong 3) – premiär på Netflix 3 oktober

Den nya säsongen rivstartar med att Charlie skulle vilja berätta för Nick att han älskar honom. Nick har också något viktigt att säga till Charlie. När sommarlovet tar slut och månaderna rasar på börjar vännerna inse att läsåret kommer med både glädjeämnen och utmaningar. När de lär sig mer om varandra och deras relationer, planerar sociala evenemang och fester och börjar tänka på universitetsval, måste alla lära sig att luta sig mot dem de älskar när livet inte går som planerat.

Heartstopper är dessutom bara en av många spännande titlar för ungdomar som kommer till streamingtjänsten nu i oktober. Ett annat exempel på en återvändande favorit är den nya säsongen av Outer Banks. Här kan du se vad som väntar på Netflix i oktober.

Missa inte ungdomsserien "Heartstopper", samtliga säsonger finns att streama på Netflix från och med den 3 oktober, kl. 9.00.

LÄS ÄVEN: Nya ungdomsserier hösten 2024 – Filmtopp listar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL