Netflix mest populära barnfilmer just nu – titlarna som streamas mest

Netflix mest populära barnfilmer just nu – titlarna som streamas mest

  • Netflix
Sofie Landgren
19 augusti 2024 kl. 13:00

Säkra kort för kidsen

Det har blivit dags för skolstart och höst för alla skol- och förskoleelever där ute. Med trötta eftermiddagar och ett behov av att varva ner efter dagens stimuli passar det alldeles utmärkt att trycka på play och se en bra film. Här är titlarna som kidsen garanterat uppskattar på Netflix.

Mest streamade barnfilmerna på netflix just nu
Foto: Netflix / Universal Pictures / 20th Century Fox.

Netflix mest populära barnfilmer just nu

Med ett sommarlov i ryggen och en höst på ingång kan det vara svårt för våra små att komma ner i varv efter den tuffa skolstarten. Här är tips på Netflix mest populära barnfilmer just nu som ger småttingarna en chans att kunna slappna av och släppa skolångesten för en stund.

Tjuren Ferdinand (2017)
Foto: 20th Century Fox.

Tjuren Ferdinand (2017)

På plats nummer ett bland Netflix mest streamade barnfilmstitlar har vi ett mysigt äventyr från 2017, nämligen deras egen animerade adaption av historien om tjuren Ferdinand.

Det här är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett ännu större hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. När Ferdinand en dag misstas för att vara farlig blir han bortförd för att delta i tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng för ett fantastiskt äventyr som visar att man aldrig ska döma en tjur efter hans horn.

SvampBob Fyrkant: Sandy räddar Bikinibotten (2024)
Foto: Netflix.

SvampBob Fyrkant: Sandy räddar Bikinibotten (2024)

På andraplats har vi den allra senaste filmen om världens mest populära tvättsvamp, ingen mindre än SvampBob Fyrkant.

När Bikinibotten plötsligt hamnar på torra land beger sig ekorren Sandy och hennes kompis SvampBob Fyrkant till Texas för att rädda sin stad.

Tuffa gänget (2022)
Foto: Universal Pictures.

Tuffa gänget (2022)

På en tredjeplats bland Netflix mest streamade barnfilmer just nu har vi historien om ett riktigt coolt gäng bestående av gem ökända vänner.

Aldrig tidigare har fem vänner varit så ökända som Tuffa gänget, bestående av den elegante ficktjuven herr Varg, den erfarne kassaskåpssprängaren herr Orm, den coole maskeringsmästaren herr Haj, den temperamentsfulle tuffingen herr Piraya och den skärpta superhackaren fröken Tarantel. Men när gänget, efter otaliga kupper och åratal av att ha varit världens mest efterlysta skurkar, slutligen fångas, ingår herr Varg ett avtal (som han inte har för avsikt att hålla) för att rädda dem alla från fängelse: Tuffa gänget ska bli goda medborgare.

Under ledning av sin mentor, det arroganta men bedårande marsvinet professor Marmelad, försöker Tuffa gänget lura världen att tro att de har förvandlats. Men under resans gång börjar herr Varg att misstänka att om han gjorde gott på riktigt så skulle det kunna ge honom det som han alltid har längtat efter i hemlighet – att bli accepterad. Så när en ny skurk hotar staden, kan herr Varg övertala resten av gänget att bli... Snälla gänget?

I huvudet på en hund (2024)
Foto: Netflix.

I huvudet på en hund (2024)

På en stadig fjärdeplats har vi den bedårande och informativa dokumentärfilmen om vad som föregås i hundarnas hjärnkontor.

Ge dig ut på en förtjusande resa till hundarnas värld i den här dokumentärserien som bjuder på vetenskapliga och känslomässiga insikter om människans bästa vän.

Sing 2
Foto: Universal Pictures.

Sing 2 (2021)

På plats nummer fem har vi ett säkert kort som får varenda kotte att sjunga med, ingen mindre än den animerade musikalen Sing 2.

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal succé, men han har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av den hänsynslöse mogulvargen Jimmy Crystal. I ett desperat försök att få Crystals uppmärksamhet presenterar de en vansinnig idé och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är bara att Clay drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan och inte har setts till sedan dess. Nu måste Buster och hans vänner ge sig ut på jakt efter Clay för att försöka övertala honom att återvända till scenen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i film- och tv-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL