Netflix mest älskade dramakomedi tillbaka med ny säsong

Netflix mest populära dramakomedi tillbaka med ny säsong

  • Netflix
Sofie Landgren
15 augusti 2024 kl. 16:00

Efterlängtad comeback för "Emily in Paris"

Vänskap, drama, kärlek och mode står på schemat när Lily Collins återvänder till Netflix med tio rykande färska avsnitt av "Emily in Paris".

Foto: Netflix.

Premiär för "Emily in Paris" säsong 4 på Netflix

Netflix största chick flick-serie Emily in Paris är en av de mest populära produktionerna på hela streamingtjänsten. Även om det finns de som avskyr seriens överdrivna, klichéartade, och näst intill krystande porträtteringen av "den franska drömmen", så är det en övervägande majoritet som älskar dess  lättsamma feel good-känsla. Ja, att seriens fjärde säsong nu har premiär på Netflix är onekligen ett kvitto på dess stora popularitet.

I dag, torsdagen den 15 augusti, släpps de första fem avsnitten. Efter det går serien på ett litet uppehåll till och med den 12 september, då släpps resterande fem avsnitt.

Emily in Paris säsong 3
Foto: Netflix.

5 saker att komma ihåg från "Emily in Paris" säsong 3 (spoilervarning)

1. Emily fick ett nytt jobb.

I princip samma som hennes tidigare jobb, men efter en del fram och tillbaka (och ett otroligt försök i ren och skär Emily Cooper-anda att göra alla nöjda genom att jobba två jobb samtidigt) slutade hon på Savoir och började arbeta för Sylvie på det nybildade företaget Agence Grateau.

2. Emily bröt upp ett äktenskap.

Rent praktiskt gjorde hon ingenting, Men Gabriel och Camille förlovade sig och bestämde sig för att gifta sig på deras förlovningsfest - tills Camille avbröt allt eftersom hon tror att Gabriel har varit kär i Emily sedan de träffades. Men Emily och Gabriel har stannat som "bara vänner" (vänner med en sexuell spänning, visst, men vänner), och hon gick senare tillbaka till Alfie, som stormade ut från bröllopet utan att ge Emily en chans att förklara.

3. Camille är gravid.

Den verkliga anledningen till att Gabriel och Camille gick nerför altaret var att hon är gravid med hans bebis - och Emily är den enda som vet.

4. Mindy har fått en ny man.

Mindy gör slut med bandmedlemmen Benoît för att börja dejta Nicolas som hon gick på samma internatskola i Schweiz som, en faktor som förmodligen kommer att bli besvärligt när Mindy och bandet beger sig till Eurovision som Frankrikes officiella representanter.

5. Gabriel och Julien siktar på nya karriärhöjder.

Gabriel satsar på stordåd för hans nya restaurang, L'Esprit de Gigi, det är en Michelin-stjärna som står i fokus och på marknadsföringssidan har Julien börjat överväga en ny jobbmöjlighet.

Missa inte "Emily in Paris" säsong 4 som nu har premiär på Netflix.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL