KLART: Han blir huvudkaraktär i ”Familjen Bridgerton” säsong 4

KLART: Han blir huvudkaraktär i ”Familjen Bridgerton” säsong 4

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
23 juli 2024 kl. 16:50

Bridgerton-syskonet vars kärlekshistoria hamnar i fokus

Den tredje säsongen av "Familjen Bridgerton" hann knappt ta slut innan Netflix nu annonserat vems kärlekshistoria av Bridgerton-syskonen som hamnar i fokus i den fjärde säsongen.

Redan innan den tredje säsongen hade premiär stod det klart att Netflix dundersuccé Familjen Bridgertonserien som till och med får Svenska kyrkan att bänka sig framför tv:n – skulle återvända även med en fjärde säsong. Den tredje säsongen gick i mål i mitten av juni när vi fick ta del av Penelope Featheringtons (Nicola Coughlan) Colin Bridgertons (Luke Newton) kärlekshistoria.

Det var som alltid en säsong fylld till bredden av heta känslor och intriger i överflöd. Denna gången var det Penelopes alter ego som skvallerspridaren med vass penna, Lady Whistledown.

Penelope och Colin var huvudfokuset i säsong tre efter att strålkastaren vilat på Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) och Kate Sharman (Simone Ashley) i säsong två samt Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) och Simon Basset (Regé-Jean Page) i den första säsongen.

Nu vet vi vem i Bridgerton-familjen som kommer att stå i centrum för nästa säsongs kärlekshistoria.

KLART: Han blir huvudkaraktär i ”Familjen Bridgerton” säsong 4
Colin och Benedict Bridgerton. Foto: Netflix.

Benedict Bridgerton hittar kärleken i ”Familjen Bridgerton” säsong 4?

I dag avslöjar Netflix att det blir karaktären Benedict Bridgerton, spelad av Luke Thompson, vars kärlekshistoria utgör den huvudsakliga handlingen i säsong fyra av Familjen Bridgerton.

Beskedet kommer till viss del som en överraskning med tanke på karaktärens utveckling i den senaste säsongen. I säsong tre började Benedict utforska sin sexualitet och när han i den processen såg ut att faktiskt ha kunnat hitta kärleken erkände han sig ha fått mersmak för den typen av liv.

Fansen är nu spända på att få se vem det är som eventuellt kan få Benedict att överge sin nyfunna äventyrlighet på kärleksmarknaden för att hitta en partner för livet.

Något premiärdatum för "Bridgerton" säsong 4 är ännu inte annonserat.

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på Netflix i augusti 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL