Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm kommer till Netflix i november

Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm kommer till Netflix i november

  • Netflix
Sofie Landgren
15 oktober 2024 kl. 14:00

Spikat premiärdatum för "Släpp taget"

För drygt en vecka sedan kunde Filmtopp dela med sig av alla Netflix kommande nordiska filmer och serier, och nu, äntligen, kan vi även dela med oss av det spikade premiärdatumet för Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm "Släpp taget". Nedan hittar du mer information om filmen och dess premiärdatum.

Spikat premiärdatum för Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm på Netflix

Netflix har fått ett nytt huvudkontor för Norden i Stockholm och under en presslunch i början av oktober passade streamingjätten på att dels visa upp sina nya fina lokaler och dels dela med sig av kommande nya nordiska filmer och serier. En av Netflix kommande höjdpunkter, som varit på gång länge men som de där och då inte kunde ge ett spikat premiärdatum för, är Josephine Bornebuschs långfilm Släpp taget.

Josephine Bornebusch står för både manus, regi och spelar mot norska skådespelaren Pål Sverre Hagen i filmen, som beskrivs som ett gripande familjedrama. En film som enligt produktionen "handlar om vad som egentligen betyder något".

Nu har streamingjätten äntligen spikat ett premiärdatum – samt släppt en trailer till filmen – och premiären är inte alls långt borta...

LÄS ÄVEN: Josephine Bornebusch regisserar och gör huvudrollen i ny Netflix-film

Släpp taget
Foto: Magnus Ragnvid / Netflix.

"Släpp taget" – världspremiär på Netflix den 1 november

Under gårdagen avslöjade Netflix att Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm Släpp taget har premiär den 1 november. Streamingtjänsten beskriver handlingen i filmen som följande:

Stella har allt under kontroll, nästan. Förutom hennes yngsta son, förskolesonen Olles ständiga behov av uppmärksamhet, hennes dotter Annas tonårshumör och hennes känslomässigt otillgänglige make Gustavs oförmåga att vara emotionellt närvarande. Familjen är på upphällning, tills Stella får ett meddelande som förändrar allt. Hon bestämmer sig för att ta med familjen på en resa för att göra det omöjliga och samla familjen igen.

LÄS ÄVEN: Då kommer nya avsnitt av Outer Banks – Netflix mest sedda serie fortsätter

Se den officiella trailern till "Släpp taget" här:

Missa inte Josephine Bornebuschs långfilm "Släpp taget" som har premiär på Netflix den 1 november.

LÄS ÄVEN: En av 90-talets bästa kriminalfilmer lämnar Netflix: ”Riktigt välgjord”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL