I veckan kommer en av Netflix mest älskade serier tillbaka

I veckan kommer en av Netflix mest älskade serier tillbaka

  • Netflix
Axel Diedrichs
06 oktober 2024 kl. 18:00

”Outer Banks” säsong 4 släpps i två omgångar

Har du saknat den händelserika dramaserien ”Outer Banks”? I veckan kommer tittarfavoriten tillbaka med sin fjärde säsong på Netflix.

När dramserien Outer Banks hade sin första premiär i april 2020 blev den genast en stor favorit bland Netflix prenumeranter, i synnerhet deras ungdomar. Sedan dess har vi fått flera lyckade säsonger, och om bara några dagar är det dags för den fjärde tt ha premiär på streamingtjänsten. 

LÄS OCKSÅ: Netflix försvarar sin nya prishöjning: ”Vi levererar mer värde”

Den nya säsongen av Outer Banks tar oss tillbaka i tiden. Efter att ha hittat guldet vid El Dorado bestämmer sig Pogues för att leva ett så normalt liv som möjligt. De har skapat sig ett nytt tryggt tillhåll där de bor tillsammans och driver en butik för fiskeredskap och charterturer. Men efter några ekonomiska motgångar accepterar John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope och Cleo ett erbjudande som drar dem tillbaka in i ett helt nytt äventyr.

Men innan de vet ordet av är gruppen djupt insyltad, med farliga nya fiender tätt i hälarna som tävlar om att hitta skatten. Under tiden växer deras problem, och de tvingas ifrågasätta sitt förflutna, nuvarande och framtida – vilka de verkligen är, om det varit värt allt, och hur mycket de är villiga att riskera.

I veckan kommer en av Netflix mest älskade serier tillbaka
Foto: Netflix.

Då kommer ”Outer Banks” säsong 4 till Netflix

Nog låter det som att fansen har mycket spänning framför sig, och nu är det inte lång tid kvar tills de äntligen får kasta sig helhjärtat över den nya säsongen. De senaste åren har Netflix valt att dela upp diverse säsonger i flera delar, och så blir det även den här gången.

LÄS OCKSÅ: Sista chansen: Gripande och älskat drama lämnar Netflix – succé från 2022

När streamingtjänsten släpper fortsättningen på den älskade serien gör de det i två omgångar. Säsongen består av sammanlagt tio avsnitt, där de fem första kommer att släppas på torsdag, den 10 oktober. Avsnitt 6-10 släpps några veckor senare, närmare bestämt den 7 november som även det är en torsdag.

Håll utkik på Filmtopp efter fler tips och nyheter.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL