I veckan kan du streama fortsättningen på Netflix bästa rysare

I veckan kan du streama fortsättningen på Netflix bästa rysare

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:35 | Publicerad 18 september 2024 kl. 08:40

"Dahmer" var bara början – nu är serien tillbaka

År 2022 släppte Netflix true crime-dramat "Monster: The Jeffrey Dahmer Story", en serie som snabbt fängslade tittarna och blev en snackis runt om i hela världen. Nu är det efterlängtad premiär för den andra delen i Ryan Murphy och Ian Brennans "Monster"-antologiserie, med fokus på nya ökända mördare.

I veckan kan du streama fortsättningen på Netflix bästa rysare
Foto: Miles Crist / Netflix.

Premiär i veckan för "Monster: Berättelsen om Lyle och Erik Menendez" på Netflix

Först kom den rysligt obehagliga true crime-dramaserien Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story om seriemördaren Jeffrey Dahmer. Serien blev en rekordsuccé på Netflix och nådde helt otroliga 1 miljard visningstimmar under de första 60 dagarna. Den första säsongen var en vattendelare bland kritikerna, men tittarna håller den utan tvekan som en av Netflix bästa true crime-serier, med höga betyg på såväl IMDb som Rotten Tomatoes.

Nu tar skaparna Ryan Murphy och Ian Brennan upp ett annat högprofilerat fall som fängslade nationen på slutet av 80-talet och början av 90-talet.

LÄS OCKSÅ: Netflix ”perfekta” serie populärast i Sverige – nu kan den få uppföljare

I veckan kan du streama fortsättningen på Netflix bästa rysare
Foto: Miles Crist / Netflix.

Vad handlar "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" mer ingående om?

Del 2 i Ryan Murphys och Ian Brennans Monster-antologiserie heter Monster: Berättelsen Lyle och Erik Menendez och berättar historien om Lyle och Erik Menendez, två bröder som sköt ihjäl sina föräldrar i deras hem i Beverly Hills 1989, och händelserna kring de brutala morden.

LÄSTIPS: Svenska tittarna fastnålade framför ny detektivthriller med Russell Crowe

Under sina rättegångar öppnar bröderna upp sig om år av trauman och övergrepp som blev orsaken till att de mördat sina föräldrar. Men, åklagare hävdade att deras motiv var att lägga vantarna på familjeförmögenheten och de båda dömdes för första gradens mord och dömdes till livstids fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning.

Om du tillhör den gigantiska massan som verkligen uppskattade "Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story", då ska du definitivt se "Monster: Berättelsen om Lyle och Erik Menendez" som har premiär på Netflix i morgon, den 19 september.

LÄS OCKSÅ: Gangsterserien kallas den ”bästa sedan Sopranos” – nu kommer fortsättningen

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL