Netflix har precis släppt ”en av årets bästa filmer” menar kritiker

Netflix har precis släppt ”en av årets bästa filmer” menar kritiker

  • Netflix
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 16:45 | Publicerad 20 september 2024 kl. 16:45

Månadens starkaste film finns nu att streama på Netflix

Letar du efter kvällens film? Vi på Filmtopp rekommenderar att du då spanar in den oerhört hyllade filmen "His Three Daughters" på Netflix.

September månad har bjudit på flera spännande premiärer på Netflix, inte minst de nya originalserierna Det perfekta paret med Nicole Kidman och Twilight of the Gods, som Zack Snyder varit med och skapat. I dag släpper streamingtjänsten nästa stora titel på kort tid, His Three Daughters som flera tunga kritiker har hyllat som det bästa på länge. Denna film som ger oss ett rörande familjeporträtt vill du inte låta gå obemärkt förbi dig.

Netflix har precis släppt ”en av årets bästa filmer” menar kritiker
Foto: Netflix.

”His Three Daughters” pekas ut som en av årets bästa filmer

Här berättas en gripande historia om tre syskon som inte setts på väldigt länge men som samlas för att se efter deras sjuke pappa som bor i New York. Väl återförenade får de möjligheten att i en ärlig uppgörelse sy ihop relationen till varandra. Rollistan utgörs av flera spännande namn som Elizabeth Olsen, Carrie Coon och Natasha Lyonne. Filmen är både skriven och regisserad av Azazel Jacobs som gjort flera hyllade produktioner, som TV-serierna Mozart in the Jungle och Sorry for Your Loss.

Förra året gick His Three Daughters upp på Toronto Film Festival och gjorde genast succé hos den internationella kritikerkåren som ger den det rejält övertygande betyget 84/100 som sammanställs av sajten Metacritic. Även på Rotten Tomatoes har den ett enormt starkt mottagande med 98% kritiker som anser den vara bra eller bättre.

Så här skriver några av de tyngsta redaktionerna om filmen: 

– Det här är ett verk fyllt av stora känslor och hjärta mitt i den värsta tiden i en persons liv, som också är en av årets bästa filmer, skriver Collider

– His Three Daughters ställer stora frågor men destillerar ner dem till denna precisa berättelse, skriver skriver Indiewire

– Den hjärtskärande djupdykningen i syskonskap och sorg som är His Three Daughters är en intensivt komponerad elegi om den förödande effekten av att ta farväl av en förälder, Screen Daily.

– Den är skarp, levande och rörande på oväntade sätt, skriver The Hollywood Reporter

– En oerhört effektiv gråtfest, skriver The A.V. Club. 

Tror du på hajpen? Då ska du se "His Three Daughters" när den nu finns att streama på Netflix. Håll utkik på Filmtopp för att inte missa några av våra tips. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL