Extremt sågad skräckfilm – världens mest sedda på Netflix just nu

Extremt sågad skräckfilm – världens mest sedda på Netflix just nu

  • Netflix
Sofie Landgren
03 september 2024 kl. 20:00

Se den på egen risk

Filmtopp har tagit sig en titt på Netflix topplista som räknar in hela världens tittare, och till vår förvåning är det en enligt många urusel skräckfilm som kammar hem första platsen just nu.

The Deliverance (2024)
Foto: Netflix.

"The Deliverance" (2024) – etta på Netflix topplista just nu

Det ser ut som att Netflix borde satsa på att ta in fler sevärda titlar om man ser till vilken film som streamas allra mest världen över just nu. Det är nämligen så att skräckfilmen The Deliverance – en film som sågats av både kritiker och tittare världen över – ligger överst på den globala topplistan (och tvåa i Sverige).

Personligen har även jag gett filmen ett försök, och jag är helt enig med de usla recensioner och kommentarer filmen har fått.

Här är några av kommentarerna på Rotten Tomatoes (en sajt som sammanställer betyg på film och serier från kritiker och användare):

– Supertråkig, dåligt skådespeleri.

– Gör det inte, gör det bara inte. Riktigt hemskt, att vänta på att den skulle bli bra tog en evighet, sedan blev det bara värre. Lycka till, du har blivit varnad.

– Wow. Så dålig att jag inte kunde se klart den.

– Det här var fruktansvärt dåligt producerat och regisserat. Bara ett sorgligt, dåligt försök att göra en film.

– Utan tvekan den sämsta "skräck/thriller"-film jag någonsin sett. Jag har aldrig hatat en film tillräckligt för att lämna en recension tidigare.

Bland kritikerna har filmen endast 30% i betyg på Rotten Tomatoes och det motsvarande betyget på Metacritic är 38 av 100.

Det här handlar filmen om

Den ensamstående mamman Ebony Jackson flyttar in i ett nytt hus för att få en nystart, men upptäcker att något ondskefullt redan bor där.

Är du en person som älskar extremt dåliga skräckfilmer? Då ska du definitivt gå in på Netflix och se "The Deliverance" (2024).

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL