Då kommer nya avsnitt av Outer Banks – Netflix mest sedda serie fortsätter

Då kommer nya avsnitt av Outer Banks – Netflix mest sedda serie fortsätter

  • Netflix
Sofie Landgren
15 oktober 2024 kl. 12:00

Då kommer nästa del av det hyllade äventyrsdramat för ungdomar

Just nu ligger den uppskattade äventyrsserien "Outer Banks" etta på Netflix topplista. Stremingtjänsten är väl medveten om seriens popularitet och har därför valt att inte släppa alla avsnitt på en gång, för att användarna helt enkelt inte ska smita iväg till någon konkurrent. Nedan hittar du mer information om hur avsnitten portioneras ut.

Då kommer nya avsnitt av "Outer Banks" (säsong 4) – premiär i november för del 2

År 2020 hade Netflix premiär för den första säsong av äventyrsdramat Outer Banks, en serie som snabbt blev en succé och som sedan dess förnyats med ytterligare tre säsonger. Säsong 4 hade premiär den 10 oktober 2024, men det var inte samtliga avsnitt som släpptes.

Netflix har valt att inte släppa hela säsongen med en gång, utan tittarna kan än så länge bara ta del av avsnitt 1-5. Resten av säsongens avsnitt, 6-10, kommer att släppas den 7 november i Sverige. Så ,är du ett stort fan av serien får du helt enkelt ha lite is i magen och vänta till det datumet för att ta reda på den spännande fortsättningen.

LÄS ÄVEN: Nya filmer och serier på Netflix i oktober 2024 – Outer Banks, Tomb Raider m.m.

Outer Banks
Foto: Jackson Lee Davis / Netflix.

Det här handlar Netflix-serien "Outer Banks" om

Har du inte sprungit på denna äventyrsserie för ungdomar ännu handlar den första säsongen om en sammansvetsad grupp tonåringar som lyckas avslöja en länge begravd hemlighet, som sätter igång en kedja av otur och olagliga händelser. Helt ofrivilligt tas de med på ett äventyr de aldrig kommer att glömma. Resterande säsonger är en fortsättning på fler nervkittlande äventyr för dessa tonåringar.

Samtliga säsonger består av 10 avsnitt vardera och det finns tre hela säsonger, plus fem avsnitt av säsong 4 att avnjuta just i detta nu. Del två och dess resterande fem avsnitt har premiär den 7 november kl 9.00 på Netflix.

LÄS ÄVEN: En av 90-talets bästa kriminalfilmer lämnar Netflix: ”Riktigt välgjord”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL