Då kommer nästa del av “Emily in Paris“ till Netflix

Då kommer nästa del av “Emily in Paris“ säsong 4 till Netflix

  • Netflix
Axel Diedrichs
18 augusti 2024 kl. 11:11

Mindre än en månad kvar

Längtar du efter fortsättningen på Netflix mest populära dramakomedi? Nu vet vi när "Emily in Paris" säsong 4 del 2 har premiär.

När den romantiska dramakomedin Emily in Paris först nådde Netflix prenumeranter i oktober 2020 blev det genast braksuccé. Sedan dess har man släppt ytterligare två hela säsonger, och nu rullar den fjärde på streamingtjänsten. Men ännu kan vi inte se samtliga avsnitt, utan det får vi vänta tålmodigt på ett litet tag till.

Då kommer nästa del av “Emily in Paris“ säsong 4 till Netflix
Foto: Netflix.

Då kommer Emily in Paris säsong 4 del 2 till Netflix

När tittarfavoriten återvände valde streamingtjänsten att endast släppa fem avsnitt, vilket utgör hälften av säsongen. I den följer vi återigen Emily som efter en stor katastrof på ett bröllop måste få ordning på både jobb- och privatliv inför Franska öppna mästerskapen i tennis. Som vi alltid kan förvänta oss blir det invecklat för alla inblandade.

Har du sett färdigt den nya säsongens första fem avsnitt och väntar ivrigt på fortsättningen? Då kan vi meddela att den andra delen av Emily in Paris säsong 4 kommer till Netflix den 12 september. 

Då kommer nästa del av “Emily in Paris“ säsong 4 till Netflix
Foto: Netflix.

Kommer en femte säsong?

Många hoppas på att Emily in Paris ska fortsätta efter sin fjärde säsong och förgylla våra kvällar med en femte. Men än så länge har Netflix inte valt att förnya serien. Förmodligen väntar de på att se hur hela den pågående säsongen landar hos tittarna. 

Vad vi på tror om planerna för serien? Det ska nog mycket till för att Netflix inte ska förnya Emily in Paris med säsong 5. Tittar vi på statistiksajten Flixpatrol är serien just nu etta bland de mest populära serierna i varenda land vars strömmar mäts. Att ignorera det enorma intresset och inte låta Emily in Paris fortsätta vore väl ändå galenskap av Netflix?

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste film- serie och TV-nyheterna. Följ vår Facebooksida för att diskutera de senaste händelserna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL