Netflix “bästa serie någonsin“ golvade tittarna – nu får den säsong 2

Netflix “bästa serie någonsin“ golvade tittarna – nu får den säsong 2

  • Netflix
Axel Diedrichs
13 augusti 2024 kl. 20:00

"Supacell" kommer tillbaka med fler avsnitt

Netflix prenumeranter fastnade stenhårt för dramaserien "Supacell". Nu är det bekräftat att den får en andra säsong på streamingtjänsten.

Under sommaren har Netflix släppt en rad nya serier, däribland den skruvade historiska komedin The Decameron och tonårsdeckaren En duktig flickas handbok i mord. Den som däremot gått allra starkast är Supacell som släpptes i slutet av juni och som genast tog ett fast grepp om tittarna. I sex veckors tid höll den sig på streamingtjänstens topplista över de mest sedda serierna just nu. I serien följer vi en grupp från London som upptäcker att de har superkrafter – och sen inser att det finns agenter som känner till deras "hemlighet" och därför jagar dem.

Vi på Filmtopp har flera gånger rapporterat om den enormt positiva respons som satsningen Supacell har fått. Den fick genast högsta möjliga poäng på Rotten Tomatoes och kort därefter skulle stora internationella Netflix-forum på Facebook fyllas med kommentarer där användare bland annat kallade serien för streamingtjänstens "bästa någonsin". 

Netflix “bästa serie någonsin“ golvade tittarna – nu får den säsong 2
Foto: Netflix.

Netflix “bästa serie någonsin“ Supacell klar för säsong 2

Nu kan vi dela med oss av det glädjande beskedet till alla fans som skrikit efter en fortsättning: Netflix förnyar Supacell med en andra säsong. Detta bekräftar de själva i ett pressmeddelande. Så här säger seriens skapare Rapman om fortsättningen: 

Supacell säsong ett är min Batman Begins. Det är en prequel till vad de kommer att bli. Säsong 2 är när du verkligen ser vad de utvecklas till. Den framtid du såg i slutet av pilotavsnittet i London, den exakta framtiden finns inte längre. De har förändrat allt.

Vidare säger han att "det kommer att bli intressant" när manusteamet slår sig ner för att skriva de nya avsnitten. 

Det framkommer inte i pressmeddelandet när vi kan förvänta oss att se fortsättningen på Supacell. Sett till att man först ska sätta manuset för att senare spela in och därefter arbeta i postproduktion, så är det nog inte särskilt troligt att vi ser den andra säsongen någon gång snart. I värsta fall får tittarna vänta till 2026. Vi ber att få återkomma med sådan information tills dess att vi vet mer. 

Filmtopp uppdaterar dig med de senaste film- serie och TV-nyheterna. Se till att följa oss på Facebook för att diskutera de största nyheterna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL